MENÜ

Unutulacak gibi değil

Abone Ol Google News

Destan yazmaya hazırlanıyorduk ama şu an yazacak bir şey bulmakta zorlanıyoruz. O kadar doğru o kadar akıllı hazırlanmışız ki maça, oyunu sürekli geride götürüyor gözüksek de hep maçın içindeydik. Amerika’nın en büyük özelliği atletizm ve fizik gücü. Doğru hücum etmesiniz potanızda sürekli smaç görürsünüz. Maç boyu en doğrusunu bulana kadar top çevirdik. Çok fazla top kaybı yapmadık. Ribauntlarda ezilmedik. İyi geri koştuk. Rakibe açık alan şansı tanımadık.

Haberin Devamı

ABD’liler panikledi

Onlar maça 5/8 üçlük isabet oranı ile başladı, biz ise 0/7. Fark 15 ’e kadar çıktı. Ama alan savunmasına dönünce ABD ’nin hücum ritmi de kayboldu. Wilbekin’in ilk üçlüğü sonrası 12-0 ’lık seriyle yine maça ortak olduk. Bütün tribünler bizi destekliyor, ABD’li oyuncular panikliyordu. Defalarca beraberliği sağladık ama hiç öne geçemedik. Melih, Furkan, Ersan, Wilbekin harika oynuyordu. Tam zamanında Ersan ’la 12 saniye kala öne geçtik. Ama maç boyu 15’te 4’le oynayan Cedi’nin bir salise kala yaptığı faul sonrası maç uzadı.

Haberin Devamı

Zafer avucumuzdaydı

Uzatmada da zafer avucumuzun içindeydi. Doğuş top çaldı. Kendisine 7 saniye kala centilmenlik dışı faul yapıldı. Bir sayı da öndeyiz. Ama önce Doğuş ardından da Cedi 2’de 0 attı. İnanılır gibi değildi. 4’te 2 atsak şu an çeyrek finali için büyük avantaj sağlamış olacaktık, şimdi Çekya karşısında tırmalayıp duracağız. 20 farkla kaybetsek hiç sorun olmayacaktı belki ama bu tip yenilgiler bizim gibi takımları bozabilir. Bir an önce bu maçı unutup, Çekya’ya hazırlanmak gerekir ama unutulacak gibi bir yenilgi de değil bu!

YORUM YAZ