MENÜ

Udoh'tan sevgilerle

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe için muhteşem bir basketbol gecesi daha yaşandı Ülker Arena’da. Gerek sahada oynanan basketbol, gerek taraftarın coşkusu, alınan farklı galibiyet ve tabii ki Ekpe Udoh’un inanılmaz performansı... Udoh transfer edilirken, Obradovic ve teknik kadro dahil kimse onun bu kadar katkı vereceğini tahmin etmiyordu belki. Sakatlık sonrası NBA’de görev adamı olan, atletik özelliklerini iyi kullanan bir oyuncuydu Udoh, Fenerbahçe’de her geçen gün gelişti. Kendisi gelişirken, takımın da ilerlemesine büyük katkı yaptı Amerikalı pivot.

Mesaj verdi rakibe!

Dün daha ilk çeyrekte tam 5 blok yapıp (toplamda 7), pota altını rakiplere kararttı. “Buraların hakimi benim, siz uzaktan” oynayın mesajı verdi rakibe. Nitekim bu caydırıcı güç karşısında Malagalı oyuncular çoğu kez turnike atabilecekleri pozisyonda Udoh’u görünce ‘tornistan’ yaptılar. Bütün hücum dengesi kayboldu Malaga’nın. Nitekim sadece 59 sayıda kalmaları bunun bir göstergesiydi. 7 blokun yanına 12 sayı ve 10 ribaunt ekleyen Udoh, ‘triple-double’nın kıyısından döndü. Sadece Udoh mu? Datome son haftaların en formda ismi. Yine hedefi hiç şaşırmadı, az ama öz top kullandı, 13 sayı attı.

Hickman’ın her geçen gün ritmini bulması da önemliydi Fenerbahçe açısından.

Son 7 üçlüğün tamamında isabet bularak Malaga maçına çıkan Melih, kaldığı yerden devam etti, 3 üçlük de Malaga potasına hediye etti. Bu sezonun en çok maç kazanan takımı Fenerbahçe. Yoluna namağlup devam ediyor. Eksiklerin yokluğu da takım oyunu sayesinde hiç hissedilmiyor.

YORUM YAZ