MENÜ

Udoh, Fener'i bırakmaz

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, Euroleague şampiyonu olduktan sonra, yıldızların talipleri çoğaldı. Geçen yıl da mevcut kadroyu korumak için fazlasıyla efor sarfeden ve bunu başaran Sarı-Lacivertliler’in şimdi eli daha da güçlü. Doğuş sponsorluğunda, fazla maddi sıkıntı da yaşamayacaklar.

Ortada teklif yok

Bogdanoviç’in, Sacramento Kings’le anlaşmasının ardından, şimdi de Udoh’un Minnesota Timberwolves’a gitmesi söz konusu. ABD medyasında bu tip haberler çıkıyor ama ortada net bir teklif yok. Udoh’un, New York Times’a verdiği röportajın bir bölümünde, ‘NBA’i kim istemez ki’ cümlesinden de bu çıkarımlar yapılıyor. Ama röportajın geri kalanında, Udoh’un Türkiye’de ne kadar sevildiği, daha önce Türkiye’de forma giyen binlerce vatandaşından çok farklı bir konumda olduğu da belirtiliyor.

Mesajı açık

Udoh da, gerek sosyal sorumluluk projeleri, gerek geleceğe yönelik planları, gerek taraftar ve takipçileri ile kurduğu bağ dolayısıyla, ‘Burada yapacak daha çok şey var’ açıklamasını da yapmıştı. Amerikalı, hayatında hiç olmadığı kadar mutlu. Ayrıca Fenerbahçe Yönetimi’nin artık, NBA’den gelecek teklifleri karşılamasa bile, yüksek kontrat önerme lüksü de bulunuyor.

Rol oyuncusu!

Burada tercih paradan çok Udoh’un, ‘NBA’de rol oyuncusu olmak ile Euroleague’de süperstar olmak’ arasındaki seçimi olacak. Fenerbahçe, gerekirse Udoh için yüksek rakamlara çıkacaktır. Çünkü başarılarda büyük pay sahibi oldu ve her şeyi hak etti.

Bence kalacak

Kişisel görüşüm, Udoh’un kalacağı yönünde. Eğer NBA’den kontrat dışında Udoh’un rolü ve alacağı dakikayla ilgili çok farklı bir teklifle gelmezse, ABD’li yıldızı seneye de Sarı-Lacivertli forma altında izleriz.

YORUM YAZ