MENÜ

Telafisi yok!

Abone Ol Google News

2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri açılış maçında Hollanda’ya sürpriz bir şekilde kaybeden A Milli Takımımız gruptaki ilk galibiyeti almak için bugün sahaya çıkacak. Ay-Yıldızlılar, geçen yıl kaybettiği İsveç’in konuğu olacak.

Haberin Devamı

2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ne beklenmedik Hollanda yenilgisi ile başlayan A Milli Basketbol Takımımız, geçen sene Dünya Kupası Elemeleri’nde mağlup olduğu İsveç’le Stockholm’de karşı karşıya geliyor. İlk maçta Hırvatistan’a 72-56 mağlup olan İsveç de, Euroleague oyuncularından mahrum olarak Türkiye karşısına çıkacak.

Buğrahan ve Sertaç takıma katıldı

Hollanda önünde biraz da ‘nasıl olsa kazanırım’ havasında maça çıkan A Milli Basketbol Takımımız, aldığı uyarı sonrası İsveç önünde daha agresif ve mücadeleci oynaması bekleniyor. Anadolu Efes’le Bayern Münih’e karşı forma giyen Buğrahan Tuncer ve Sertaç Şanlı da, Almanya’dan direkt olarak Stockholm’e geçti ve A Milli Takım kafilesine katıldı.

Jerebko ve Erikkson yok

İsveç’te ise Jerebko ve Erikkson gibi Euroleague oyuncuları forma giyemeyecek. 4 takımlı grupta ilk üçe girmek Avrupa Şampiyonası’na katılmak için yeterli olacak. Türkiye, her ne kadar Hollanda’ya Ankara’da yenilip ekstra bir mağlubiyet alsa da, deplasmanda kazanarak bunu telafi edecek güce sahip.

Haberin Devamı

Geçen yıl Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde İsveç’e mağlup olmuştuk ama bu kez kazanacağımızı düşünüyorum. Yeter ki, Hollanda karşısındaki hataları tekrarlamayalım.

YORUM YAZ