MENÜ

Süper Fener!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko, tarihin en büyük farklı yenilgilerini alırken, bir anda üst üste 4. galibiyetine ulaşıp Play-Off yolunda umudunu sürdürdü. Bunu sadece Marco Guduriç hamlesine bağlamak belki diğerlerine haksızlık olur ama Sırp oyuncu geldikten sonra, takımda mental olarak da bir toparlanma oldu. Kanarya, İspanya'da 18 farkla yenildiği, geçen hafta CSKA Moskova'yı deviren moralli Baskonia'yı ağırladı Ülker Arena'da. Yine iyi savunma yapan, topu paylaşan bir takım vardı sahada. En önemlisi ise hücumda etkili olan bir De Colo vardı.

Haberin Devamı

De Colo oynayınca...

Geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen De Colo, dün 27 sayı ve 3 asistle oynayınca Fenerbahçe için çoğu şey kolay oldu. Vesely, Barthel'in yokluğunda uzun süre 4 numarada oynarken son dönemdeki efektifliğini sürdürdü. Ahmet de üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirken, Brown da az ama öz oynadı. Hücumun kendisine gelmesini bekleyen Brown, yüksek yüzde ile 14 sayılık katkı yaptı.

Tam 29 asist yaptı

En önemlisi Fenerbahçe'nin yaptığı 29 asistti. Topu paylaşmaya devam ediyor, hatta her maç üzerine koyuyor Sarı-Lacivertliler. Savunma konsantrasyonu, ribauntlar derken Fenerbahçe kısa sürede sorunları çözmeye başlamış göründü. Tabii ki bu 4 maçlık seride üst seviye bir takım mağlup edilmedi ama oynanan basketbol sezon başına oranla çok fazla gelişim gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ