MENÜ

Sihirbazlar işbaşında

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Avrupa’nın en iyi ligi olarak gösterilen Spor Toto Basketbol Ligi’nin yıldızları, dün Ülker Arena’da geleneksel All Star organizasyonunda karşı karşıya geldi. Basketbol Federasyonu’nun aldığı kararla, maçın gelirleri şehit aileleri ve gazilere bağışlanırken, organizasyon biraz daha anlam kazanmıştı. All-Star’ın en ilgi çeken yönü, bence maçtan ziyade yarışmalar.

Melih otomatiğe bağladı

Geçen yılın üç sayı şampiyonu ‘altın bilek’ Melih Mahmutoğlu, yine uzak ara şampiyon oldu. Sevdiği potaları üçlük bombardumanına tutan Melih, 20 puan ile rekor kırıp şampiyon oldu. Adeta otomatiğe bağlayan Melih, bu gidişle şampiyonluğu gelecek yıllarda da kimseye bırakmaz. Umarız, bu üçlüklere Euroleague’de de devam eder milli oyuncumuz. Yetenek yarışmasının galibi, altyapı takımları ile bir çok madalya kazanan Yiğit Arslan oldu. Yiğit’in de bu yeteneklerini, çok az süre aldığı Spor Toto Basketbol Ligi’nde göstermesini bekliyoruz.

Honeycutt hak etti

Merakla beklenen an ise smaç yarışmasıydı. Birbirinden yetenekli ve atletik finalistlerin çoğu yine her zamanki gibi çok hazırlanmadan gelmişler. Para verip tribünleri dolduran izleyicilere en çok saygıyı gösteren isim Honeycutt olmuş. Her smacına özenerek hazırlanmış. Ona şampiyonluğu getiren 4 oyuncunun üzerinden yaptığı smaç ise tek kelime ile harikaydı. Tebrikler ve teşekkürler Honeycutt...

Wright şov yaptı

Asya-Avrupa maçını ise 22 sayı, 9 ribaunt ve 8 asistle oynayıp MVP seçilen Trabzonspor Medical Park’tan Julian Wright’ın katkılarıyla Asya Karması kazandı: 140-135. Bu maçlara biraz rekabet ve heyecan getirmenin de bir yolu bulunmalı. Bir de Federasyon, İstanbul tercihini sorgulamalı bence. Arda Turan geldi, olaya biraz renk kattı, bütün haber bültenlerinde maç olacak tamam ama, İstanbul’da 4 tane Euroleague takımı var. Her hafta ya CSKA Moskova, ya Real Madrid, ya Olympiakos İstanbul’a geliyor. İstanbul seyircisi için bu yıldızları izlemek son derece sıradan bir olay. Zaten maçın ikinci yarısında tribünün büyük bölümü boşaldı. Ama Anadolu seyircisi için böyle değil. Onlar için bu yıldızları canlı izlemek çok önemli. Hem izleyenler ve oynayanlar için bu organizasyon daha keyifli ve coşkulu olabilir böylece.

YORUM YAZ