MENÜ

Olmadı mı olmuyor

Abone Ol Google News

Üst üste 3 maç kazanan Fenerbahçe Beko için her maç bir final artık ama Barcelona gibi bir takımı yenmesine çok ihtiyaçları vardı. İlk 8 sıradaki takımlara karşı henüz kazanamayan Kanarya, Barcelona önünde iyi basketbol oynayamadı belki ama çok iyi mücadele etti. Sürekli maçın başında verilen 11-0’lık diferansı kapamak için sürekli ekstra birşeyler yapmak durumunda kaldılar, ekstra efor sarfettiler. Bu da top kayıplarının artmasına neden oldu. Barcelona çok uzun ve kalın oyunculardan kurulu bir takım. Savunmaya yerleştiklerinde bırakın potayı görmeyi, pas vermek bile güç olabiliyor. Fenerbahçe de bu savunma karşısında çok zorlandı.

Haberin Devamı

Ama aynı savuma gayreti ile cevap verince, çok da güzel bir yerde öne geçti. Kapılan toplar sonrası Ali Muhammed’in turnikesi ile 17 sayıdan öne geçti Kanarya. Ama sezon başından bu yana çözülemeyen ribaunt ve top kaybı sorunları yine başına bela oldu Fenerbahçe’nin..

Basketbola Fransız!

17 top kaybı ve verilen 11 hücum ribaundu. Böylesine kritik bir maçta Barcelona’dan daha yüksek bir yüzde ile şut atmasına rağmen, Barcelona’dan tam 12 top daha az potaya attı Sarı-Lacivertliler. O gösterilen emeğe yazık.

Haberin Devamı

Her şeye rağmen maç yine geliyordu. 7’de ‘0’ üçlük atan Williams, bir tane soksa, skor son anlarda kafa kafaya gelecekti. Ama olmadı. Hakem sorunu da devam ediyor. Fenerbahçe ile büyük sıkıntılar yaşayan Damir Javor’un bu maça verilmesi son derece gereksizdi.

Fransız Bissang ise basketbola Fransız. Daha ilk saniyede vatandaşı De Colo’ya faul uydurdu, itiraz eden Obradovic’e racon kesti.

Kötü bir hakem, ayrıca son derece kompleksli. Bu seviyelerde maç yönetmemesi gerekiyor. Sonuç olarak hayat devam ediyor. Play-Off şansı halen var ama iç sahada alınan bu yenilgiler acı veriyor ve moral bozuyor.

YORUM YAZ