MENÜ

Obra'nın askerleri yükseliyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Euroleague’de Final-Four’a kalan Fenerbahçe, Avrupa’nın en güçlü liglerinden biri olan BSL’de de bitime iki hafta kala sadece 2 yenilgi alarak, büyük iş yaptı. Gerçi daha Anadolu Efes deplasmanı var ama son yıllarda Türkiye Ligi’nde bu kadar az mağlubiyet alan takım olmamıştı. Obradoviç ve öğrencileri, her iki cephenin de hakkını verdi şu ana kadar.

İkili oyunda başarısızlar

Beşiktaş kazansaydı, ikincilik iddiasını sürdürecekti. Maça da fena başlamadılar aslında ama savunma hataları pahalıya maloldu. Özellikle ikili oyun savunmasında çok başarısızdılar. Bunda oyuncuların konsantre eksikliğinin de payı büyüktü. Fenerbahçe ise tam tersi. Sanki her geçen gün kapasitelerini iki katına çıkarıyorlar.

6 oyuncu çift hanede

Fenerbahçe dün özellikle hücum performansları inanılmazdı. Topu hızlı çevirdiler, topu paylaştılar, çok pas yaptılar, sonunda da çok sayı attılar. Tam 6 oyuncu çift haneli skorlara ulaştı. En önemlisi herkesin formda gözükmesiydi. Final-Four yaklaşırken bu durum çok önemli. Obradoviç, takımın formunu ne zaman zirvede olması gerektiğini çok iyi biliyor ve bunu da çok iyi ayarlıyor. Kanarya, sağlıklı ve formda olduğu zaman hem seyir zevki yüksek bir takım, hem de karşısında durulması çok zor bir güç haline geliyor. Dün Sloukas oyunu çok iyi yönlendirdi. Vesely ve Udoh çok uyumluydu. Dış oyuncular da çok yüzdeli attı. Fenerbahçe taraftarı da takımlarını Sinan Erdem’e coşkuyla uğurladı.

YORUM YAZ