MENÜ

Ne de olsa Fener

Abone Ol Google News

Ülker Arena’da oynadığı son iki resmi maçı kaybeden sorunlu Fenerbahçe, ilk 4 mücadelesi veren Galatasaray’ı ağırladı Final-Four öncesi... Leuvergne, Vesely, Datome ve Kaliniç yoktu. Özellikle Datome ve Kaliniç’in yokluğu, Obradoviç’in elini çok daraltıyor. Çünkü bu iki isim Obra’nın jokeri. 2, 3, 4 hatta 5 numaralı pozisyonlarda oynayabiliyorlar. Hal böyle olunca, Banvit karşısında olduğu gibi uzun süre 5 oyun kurucu ile sahada yer almak zorunda kaldı Sarı-Lacivertliler...

Haberin Devamı

Galatasaray, ilk çeyrekte Auguste’u pota altında iyi kullanırken, Göksenin ve Erolcan’ın üçlükleri ile 6 sayı öne fırladı. İlk 4 üçlüğünü kaçıran Fenerbahçe, 5 kısaya döndükten sonra Egehan’la 2 olmak üzere üst üste tam 6 üçlük isabet bulunca, 28-14’lük seriyle soyunma odasına 49-36 önde gitti. Galatasaray, ikinci yarıda alan savunması başta olmak üzere bir çok şey denedi ama, uzuna kısa kalmasına rağmen savunmada hiç yenilmeyen Fenerbahçeli oyuncular, agresif olmanın sonucunu fazlasıyla aldı.

Guduriç fark yarattı

Uzun rotasyonunda Melli ile beraber oynayan ve idareli kullanılan Ahmet, 15 sayı ve 11 ribauntla ‘double-double’ yaptı ve eksikleri hiç aratmadı. Guduriç de yüksek bir isabet oranı ile 23 sayı atarken, onun sahada olduğu dakikalarda Fenerbahçe, ezeli rakibine 35 sayı fark yaptı. Galatasaray’ın takım halinde 18’de 4 üçlük atması, tam 18 top kaybı yapması, derbiye yeteri kadar motive olamadıklarının da bir göstergesiydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ