MENÜ

Nazar değmesin!

Abone Ol Google News

Anadolu Efes’in oynadığı basketbolu yazacak ya da tarif edecek çok fazla kelime yok aslında... Futbol klişesi vardır, ‘şiir gibi top oynuyorlar’ diye. Süratli, akıcı, tempolu, bol paslı, bol skorlu bir basketbol oynadıkları... Oyuncular birbirlerini o kadar iyi tanıyorlar ve anlıyor ki, adeta gözü kapalı oynuyorlar. Dunston yoktu, ‘ah, vah’ dediler Efes önüne geleni yenmeye devam etti. Son maçlarda Micic yok, farkeden bir şey de yok. İç sahada sırasıyla Maccabi, Khimki ve Milano’yu 20 farkla yenen Anadolu Efes, dün de Asvel’i İstanbul’da kaldığına pişman etti.

Haberin Devamı

Tek eksik Moerman

5. kez 100 sayı barajını aştılar. Tam 27 farkla kazandılar. Biraz kendilerini sıksalar, savunmada azıcık takılsalar 50 fark rahat olurdu. Tamamen farklı bir boyutta basketbol oynuyor Anadolu Efes. Ergin Ataman, 1.5 yılda harika bir takım yarattı. Bu takımı da harika yönetiyor. Sezonun MVP olması kuvvetle muhtemel ismi Shane Larkin, dün yine yanıyordu. İlk yarıda 19, maç bitimi 29 sayıya, 45 verimlilik puanına ulaştı. Tek eksik Moerman. Sakatlıktan çıkan Fransız yıldız da ritmini bulduğunda, Ergin Ataman’ın elinde fazladan bir silah daha bulunacak.

Haberin Devamı

Sağlıklı ve form olarak...

Real Madrid’in iki yenilgi aldığı haftada Efes liderliği büyük ölçüde garantiledi. Önemli olan liderlik değil, Play-Off ve Final-Four’da sağlıklı ve form olarak zirvede bulunmak. Şu an itibariyle Efes uzak ara favori görünüyor. Aman nazar değmesin...

YORUM YAZ