MENÜ

Kaf-kaf turladı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ankara’da dün başlayan İntegral Forex Türkiye Kupası’nda ilk yarı finalist Pınar Karşıyaka oldu. İlk kez Türkiye Kupası oynayan Yeşil Giresun karşısında maça çok iyi başlayan İzmir ekibi, Brown’un 3/3 isabet oranı ile attığı üçlüklerle üstünlüğü ele aldı. Green de skora katkı yapınca ilk periyot 30-19 sona erdi.

Giresun, hücumda bir türlü organize olamazken, İzmir ekibi Muhammed’in sayıları ile 16. dakikada 42-24’lük üstünlük sağladı. Brown kaçırmadan atmaya devam ederken devre de 48-31 Yeşil-Kırmızılı ekibin lehine sonuçlandı.

Yeşilgiresun’un çabası yetmedi

Yeşil Giresun ikinci yarıda maça ortak olmaya çalıştı ama Muhammed, Green ve Brown ile dış atışlar bulan Pınar Karşıyaka farkın kapanmasına izin vermedi. 3. periyot 46-62 sona erdikten sonra savunmayı sertleştirip pres yapan ve rakibi top kayıplarına zorlayan Giresun, yavaş yavaş gelmeye başladı.

Doğuş ve Gill ile skor üreten Karadeniz ekibi 35 saniye kala farkı 5 sayıya kadar indirdi: 73-78. Ama taktik faulleri iyi değerlendiren Karşıyaka salondan 85-79 galip ayrılıp, yarı finale kalmayı başardı.

YORUM YAZ