MENÜ

Kaf Kaf baskını

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Play-Off yarı final serisi müthiş bir maçla başladı. Pınar Karşıyaka, bir ara 18 sayı öne geçtiği maçta Fenerbahçe Ülker'e yakalandı ama uzatmada kazanıp, saha avantajını da eline geçirdi

Play-Off maçları tatsız tutsuz geçiyordu ama dün heyecan tavan yaptı Ülker Arena'da... Fenerbahçe Ülker, böyle bir şoku yaşayabileceğinin sinyallerini Galatasaray serisinde vermişti aslında. Son iki maçı çok kötü oynayan Sarı-Lacivertliler, dün de ilk yarıda hiç savunma yapmayınca potasında tam 51 sayı gördü.

İkinci yarıda can havliyle saldırdılar, 18 sayıdan geri geldiler ama Pınar Karşıyaka'nın müthiş direnci ile karşı karşıya kaldılar. Her hangi bir takım 18 sayıdan yakalanıp, uzatmada da 4 sayı geri düşse yelkenleri çoktan suya indirirdi belki ama Ufuk Sarıca ve takımı müthiş bir karakter ortaya koydu ve çok önemli bir deplasman galibiyetine imza attı. Palacios, Barış, Dixon çok yüksek bir yüzdeyle 68 sayı atarken, Fenerbahçe Ülker'de 25 sayıyla maçı döndüren Goudelock'ın, uzatmada üst üste 2 top kaybı yapması pahalıya mal oldu.

İkinci maç yarın oynanacak

Normal sürenin sonunda Vesely'nin hücum ribaundu alıp attığı basket, 9 saniye kala Melih'in zor bir üçlükle takımını öne geçirmesi galibiyet halinde onları kahraman yapacaktı ama, 7 saniye kala Dixon, zaferi Karşıyaka'ya getirdi. Barış Hersek'in uzatmada aldığı iki hücum ribaundu ve attığı basketler çok kritikti.

Obradovic, uzatmada 'Hentbol' coachu gibi takımı yönetti. Hücumda Goudelock ve Melih, savunmada ise Emir'le Kenan oynadı. Bu durum biraz kafa da karıştırdı. Ufuk Sarıca'nın sakin kalması, uzatmada yaptığı doğru hamleler galibiyette önemli etken oldu. Serinin ikinci maçı yarın 20.00'de yine Ülker Arena'da oynanacak.

YORUM YAZ