MENÜ

Haydi Devler!

Abone Ol Google News

A Milli Basketbol Takımımız, Dünya Kupası’na gitme yolunda çok önemli bir maça çıkıyor.

Haberin Devamı

Rakip Karadağ. Onlar, İspanya, Slovenya ve Portekiz’in bulunduğu grupta 3 galibiyet alıp ikinci tur gruplarına kaldı. Biz ise 4 galibiyet taşıdık.

Bugün Karadağ’ı, pazartesi günü de Slovenya’yı yendiğimiz taktirde, Çin’e gitme yolunda büyük avantaj sağlayacağız.

Biz çok önceden hazırlanmaya başladık. NBA oyuncularımız da Eylül ayı başında takıma katıldı. Euroleague oyuncularımız da kadroda. Diğer Avrupa ülkelerine baktığımız zaman tam kadro olan neredeyse tek takım Türkiye.

Geç başladılar

Karadağ takımı ise çok geç toplandı. Yunanistan ve Fransa ile iki hazırlık maçı yaptılar ve ikisini de farklı kaybettiler. Takımın önemli ismi Dubljeviç bu maçlarda forma giyemedi. O da takıma geç katılan isimlerden.

Ankara seyircisi 12 Dev Adam’a her zaman büyük destek veriyor. Bu maç için de biletler günler önceden bitti. Salondan 10 binin üzerinde taraftar, çılgın bir atmosfer yaratacak.

Cedi ve Furkan, son iki resmi maçta forma giymişti. Bu isimlere Ersan İlyasova da katıldı.

Haberin Devamı

Yıllar sonra...

Hamburg’daki Süper Cup’ta, Almanya ve Çek Cumhuriyeti’ni yenerken sahada heyecan verici bir Milli Takım izlemiştik. Yıllar sonra keyif aldığımız bir 12 Dev Adam görüyoruz parkede. Karadağ ve Slovenya maçlarından sonra NBA oyuncularımız, belki Euroleague oyuncularımız da kadroda olmayacak. Kasım ve Şubat ayında bizi zor günler bekliyor olabilir. O nedenle bu iki maç çok önemli.

Bugün Karadağ’ı yeneceğimizi düşünüyorum. Slovenya deplasmanından da alınacak bir galibiyet, bizim için Çin yolunu fazlasıyla kısaltır.

YORUM YAZ