MENÜ

Finali Fener yaptı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, geçen yıl 3 maçta da çok rahat yenip elediği Real Madrid'i, bu sezon ilk kez ağırladı. Bogdanoviç'ten sonra Antiç de yoktu Fenerbahçe'de... Bütün maçı 7 kişi ile tamamladılar ama sonunu müthiş oynadılar.

Nunnally, bu yılki en harika performansını sergiledi. İtalya Ligi'nin MVP'sinde bu potansiyel var. Sadece ortaya çıkması gerekiyordu. Kolay ndeğil. Düzenin oturduğu, dişlilerin işlediği hazır bir takıma gelip kendine rol bulmak... O da dün ilk şutunu soktuktan sonra özgüvenle oynadı, 9 şutun 7'sinde isabet bulup 18 sayı attı. Serbest atışların ikincisini kaçırması da çok akıllıcaydı. 4.
periyoda Fenerbahçe çok kararlı başladı. Normal şartlarda oyun kopabilirdi ama Randolph inanılmaz bir maç oynadı. 4/4 üçlük attı. Hepsi de 23 saniye harika yapılan savunmanın bitiminde geldi. Moral bozucu, direnç kırıcı üçlüklerdi. Ama 7 kişiyle oynayan Fenerbahçe'nin coşkusu buna izin vermedi. Ligin en skorer ikinci takımını 70'lerde tutmak yine savunma zaferiydi. Baskonia ve Maccabi yenilgileri sonrası takımın gösterdiği reaksiyon harika. Özellikle savunma konsantrasyonu ve isteği...

Alışım olmadığımız türden!

Bu yıl son topa kalan ve Fenerbahçe'nin kazandığı 3. maç oldu bu. Yine savunarak kazandı Sarı- Lacivertliler... Hakemler maç içinde stantardı sağlayamadı. Benzer pozisyonlarda Fenerbahçe'nin attığı basketler sonrası ekrana bakmaları, benzer faullerde farklı kararlar vermeleri, (örneğin Sloukas'a çalınan faulü hareket halinde olarak değerlendirmeyip, son dakikada Llull'a yapılan faulu atış halinde olarak değerlendirmek) taraftarın ve kenar yönetimin de haklı tepkisini aldı. Nunnally'ye son saniyede çalınan faul pek alışık olmadığımız türdendi. Ama maçı farkında olarak seyretmek, doğru tepkiler vermek bazen hakemleri de çaresiz bırakabiliyor!!!.

YORUM YAZ