MENÜ

Fenerbahçe'den üçlük şov

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Panathinaikos ve Barcelona gibi güçlü takımlara karşı aradığını bulamayan Kanarya, Münih’te kritik bir deplasman galibiyeti alıp, Top 16’yı büyük ölçüde garantiledi. Maçta bir çok hikaye vardı. Tabii ki en önemlisi 8/9 üçlük isabeti ile maça başlayıp, 10/13’le bitiren ve Euroleague rekorunu kıran Goudelock’ınkiydi.

Euroleague’de bir maçta en çok üçlük atan oyuncu olarak rekoru eline geçiren Amerikalı skorer, karşılaşmayı da 34 sayıyla tamamladı. Tabii ki keyifli bir geceydi Amerikalı ve bizler için. Goudelock çok özel bir oyuncu. Ama oyuncuyu özel kılan performansı ile takımını bir yerlere taşımasıdır. O yer de Madrid’de oynanacak olan Finay- Four’dur.

Gecenin bir diğer güzel tarafı Bogdanoviç’in ilk kez oyuna ağırlık koyması oldu. Sırp skorer geldiği günden bu yana ne yapacağını bilemez haldeydi. Dün gerçek kimliğine büründü. Takım 21 asist yaptı, iki oyun kurucu Hickman ve Kenan’ın sadece 1 asisti vardı.

Kenan’dan beklentiler büyük ama o eline bir çok fırsat geçmesine rağmen sezon başından bu yana hiçbir şey oynamıyor. Hickmann zaten evlere şenlik. Hep diyoruz ya Fener’e oyun kurucu lazım diye, bence bir değil iki tane gerekiyor...

17/30 üçlük isabet oranı ile 93 sayı attı Kanarya. Düşünmesi gereken bu kadar müthiş hücum etmesine rağmen, 39. dakikada skorun 84-88, topun da Bayern Münih’te olmasıydı....

Bu kadar iyi şut atıp, bu kadar skor üretip 39 dakika maçı koparamıyorsan, savunma adına büyük sorunlar var demektir...

YORUM YAZ