MENÜ

Fenerbahçe potaya girdi

Abone Ol Google News

Fenerbahçe geliyor derken, Milano’un da kaybetmesi ile Fenerbahçe Play-Off potasına geldi. 2020 yılında oynadığı 7 maçın 6’sını kazanma başarısı gösterdi Kanarya..

Haberin Devamı

Obradovic yeni transferler Thomas ve Nunnally sonrası yeni şeyler denemeye başladı. Alba Berlin maçının son 5 dakikasını üç uzunla oynayıp kazanan Obradovic, dün de Zenit deplasmanında uzun süre aynısını denedi.

Thomas- Williams-Vesely üçlüsü aynı anda sahadayken, savunmada rakiplerini ürkütücü bir hal alıyor Fenerbahçe savunması. Alba Berlin’i 70 sayıda tutan Fenerbahçe, dün de potasında sadece 68 sayı görüp kazandı. Hücumda çok iyi oynamadı belki ama eski Fenerbahçe geri dönüyor. Bir şekilde kazanmanın yolunu buluyor Obradovic ve oyuncuları...

En önemlisi son haftalarda rakipten daha fazla ribaunt alıyor Sarı-Lacivertliler. Zaten kaybettikleri maçlarda iki ribaunt alsalar şu an çok farklı şeyler konuşabilirdik Fenerbahçe için. Ama halen takımın gelişimi sürüyor, zaman da Fenerbahçe lehine işliyor.

Geride kalan 11 maçın 6’sı İstanbul’da...

Haberin Devamı

Zenit’e Ülker Arena’da saçma sapan bir şekilde yenilen Fenerbahçe, dün zaman zaman zorlansa da sürekli skoru önde götürdü. Rakibin alan savunmasına döndüğü anlarda Westerman ve Williams çok kritik üçlükler attı. En önemlisi de Vesely... O da sağlığına kavuştuktan sonra her geçen gün daha faydalı oluyor. Dün de 11 sayı ve 4 ribauntla oynadı.

Kazanmak güzel ama 17 top kaybı yine çok fazla oldu. Bu kadar top kaybına rağmen Alba Berlin ve Zenit’i yenebiliyorsun ama daha güçlü takımlar bu hataları affetmez...

YORUM YAZ