MENÜ

Fenerbahçe-Obradoviç görüşmelerinde son dakika

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, futbolda kabus gibi günler yaşamaya devam ederken, gözler coach Obradoviç ile yapılacak görüşmeye çevrildi. Taraftar, 7 yılda 5 Final-Four, 3 final bir de Euroleague şampiyonluğu yaşatan Obradoviç'in kalmasını dörtgözle beklerken, yönetimden hala olumlu bir tavır ortaya konmadı.

Haberin Devamı

Avrupa'da bir çok kulüp transfer görüşmelerine başlar, bazıları kadroyu bile tamamlarken Sarı-Lacivertliler'de coach Obradoviç'in durumu halen belirsizliğini koruyor.

Pandemi nedeniyle çoğu takımın bütçesi düşecek. Bu gayet normal. Fenerbahçe'nin de düşecek ve Obradoviç bunu gayet makul karşılıyor. Ama sezon başından bu yana Obradoviç'in önüne çalışılmış bir program konmadı. 'Biz teknik kadroya şu kadar, oyuncu bütçesi de şu kadar düşünüyoruz' denseydi, iş buralara gelmezdi. Yönetimin Obradoviç konusuna gayri ciddi yaklaştığını düşünüyorum.

Benim tahminim, Ali Koç ve yönetim Obradoviç'in kalmasını gerçekten çok isteseydi bu iş çoktan biterdi. Olsa da olur, olmasa da olur gibi bir hava hakim. Obradoviç gerekirse bir yıl dinlenir sonrasında Avrupa'nın her takımı onu ister.

Haberin Devamı

Fenerbahçe basketbolu da bugünleri mumla arar.

Kimse büyük bütçe lafları etmesin.

Bu takımın Pianigiani zamanı, Spahija zamanı ne kadar bütçelerle kurulduğu da ortada. Gordan Giriceklere, topallayarak oynayan Batiste, Andersen ve benzerlerine verilen paralar da ortada. Alınan sonuçlar da ortada... Fenerbahçe, Euroleague'de hiçbir zaman düşük bütçelerle yer almadı. Tek fark Obradoviç'in elde ettiği sonuçlar.

YORUM YAZ