MENÜ

Fenerbahçe lige döndü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Daha 6. haftada bir sezonluk yenilgi alan Fenerbahçe’nin dünkü performansının sinyalini Bayern Münih maçından sonra vermişti. Obradoviç, “Takımın ligde nasıl reaksiyon vereceği önemli” diyerek oyuncuları Karşıyaka’ya motive etmeye daha 3 gün önceden başlamıştı. Nitekim Obradoviç’in istediği oldu.

Özellikle ikinci yarı daha agresif savunma yapan, daha saldırgan olan taraf Fenerbahçe, ‘sen at, ben at’ oyununda, müdafasıyla farkı yarattı.

Datome 6/7 ile 17, Vesely 6/6 ile 20 sayı attı. Zaten Pınar Karşıyaka savunması neredeyse hiçbir Fenerbahçe hücumunda potasını koruyamadı. Yüzde 70’e yakın iki sayı, yüzde 55 ile de üç sayı attı Sarı-Lacivertliler. Barcelona’dan sonra Fenerbahçe karşısında da 100’ün üzerinde sayı yiyen Pınar Karşıyaka’nın, kritik Panathinakios sınavı öncesi, savunma performansını sorgulaması gerekiyor.

Harika oyundan sonra alınan geçen yılın rövanşının yanı sıra Fenerbahçeliler’i en çok mutlu eden taraflardan biri de Berk ve Ömer’in performansı olmalı. Berk patlayıcı bir sürate sahip. Rakip savunmayı çok kolay delip, dengesini bozabiliyor. 4 sayı, 5 ribaunt ve 3 asistlik performansı izleyenlere keyif verdi. Bana göre gecenin en güzel hareketi de Berk ve Ömer’in ikili oyun sonrası attı basket oldu.

YORUM YAZ