MENÜ

Fenerbahçe güle oynaya

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş Sompo Japan, Lampe’nin yokluğunda kazanamıyordu. Cezası sebebiyle Kartal, seyircisinden de yoksundu. Bu dezavantajlar, Udoh’un son dakika sakatlığı ve Vesely’nin faul problemine girmesi nedeniyle açığa çıkması ile dengelenmişti.

17 yaşındaki Ömer Faruk, 30 dakika oynayıp, 9 sayı, 7 ribaunt ve 3 asistlik performans sergilerken, tecrübeli oyuncuları hiç aratmadı. Ama Beşiktaş, Lampe ve taraftarın boşluğunu dolduramayınca, yenilgi serisini sürdürdü. Antiç de maçın başında 3. faulünü alırken, Obradovic rotasyonu çok iyi kullandı. Beşiktaş, 5. dakikada 13-9 öne geçtikten sonra vites artıran Fenerbahçe’ye bir daha yetişemedi. Kaliniç hücumda sorumluluk alırken, 14. dakikada 17 sayılık farka ulaştı Fenerbahçe: 23-40.

Bogdanovic ve Melih’in üçlükleri Yağızer Uluğ, sürekli hamleler yapıp doğru beşi bulmaya çalışırken, 4 kısaya döndükten sonra Doğan ve Engin’le rakibi yakalamaya çalıştı. 25. dakika Siyah-Beyazlılar’ın, Fenerbahçe’ye en çok yaklaştığı an oldu: 56-61. Ama bu sezonki en iyi performanslarından birini sergileyen Bogdanoviç, arka arkaya üçlüklerle rakip potayı bombalarken, Melih’in de kenardan gelip attığı iki üçlük, Beşiktaş’ın umutlarını kırdı. Fark tekrar 16’ya 63-79 çıkarken, salondan 91-76 galip ayrılan Fenerbahçe, çıkışını sürdürdü. Beşiktaş, Lampe’nin yokluğunda kazanamama alışkanlığına devam etti.

YORUM YAZ