MENÜ

Fenerbahçe geri döndü

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko'nun bu yılki en iyi hücum performansını izledik Monaco karşısında. Her ne kadar Fransız ekibi, yumuşak bir takım olsa da 28 asist üzeri bulunan 96 sayı, daha 3 hafta önce bu salonda 43 sayı atıldığını göz önüne aldığımızda önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçebilir. Ama Fenerbahçe Beko'nun, bu hücum performansına rağmen yine son anlara kadar galibiyeti hissettiğini söyleyemeyiz. Yine bir maç kere öne geçmesine rağmen basit hatalarla ki tam 16 top kaybı yapıldı, (bu negatif haneye yazılan fazla bir rakam) Monaco başta Mike James'in skorer oyunu ile sürekli maçın içinde kaldı.

Haberin Devamı

Pahalıya mâl oluyor!

İkinci yarının başında Guduriç'in üçlükleri ile 53-43 öne geçilmesine rağmen, Henry ve De Colo bir anda oyundan kopuyor. Bu iki oyun kurucunun top kayıpları da pahalıya mâl oluyor. Fransız ekibi Monaco buradan gelip öne geçmeyi başardı, 3. periyot 63-63’lük beraberlikle sona erdi. Ama final bölümünde Vesely, Henry, Guduriç ve Polonara sahneye çıktı ve 20-8'lik seri yakalayıp 83-71 öne geçen Sarı-Lacivertli takım, bir mücadelede daha yürekleri ağzına getirmesine rağmen bu kez oyunu koparmayı başardı.

Haberin Devamı

Olumlu şeyler vardı

Fenerbahçe’de 6 oyuncunun birden çift haneli skorlara ulaşması, paylaşımın yüksek olduğunun göstergesi. Sahada olumlu şeyler vardı. Sarı-Lacivertliler tam 4 maç sonra galibiyetle tanıştı. Ama hâlâ keyif veren bir basketbol ve takım ne kadar önde olursa olsun maçın kazanılacağı hissi yok...

YORUM YAZ