MENÜ

Fener yine kayıp

Abone Ol Google News

Klasikleşmiş bir Fenerbahçe Beko mağlubiyeti daha izledik Euroleague'de... Kazanabileceği bir maçı, yine iyi savunma yapıp, iyi mücadele etmesine rağmen kötü hücum, top kayıpları nedeniyle kaybetti Sarı- Lacivertliler... Geçen hafta İstanbul'da Milano karşısında kabus gibi bir gece geçiren, sadece 43 sayı atabilip bu alan kendi tarihinin en kötü sonucu alan Fenerbahe hücumları Münih'te biraz halliceydi belki ama 63 sayı bu seviyelerde kazanmak için yeterli olmuyor. Fenerbahçe'nin en çok eleştirilen isimleri iki oyun kurucu De Colo ve Henry. İkisi birden kötü oynayınca, diğerlerinin devreye girmesi de imkansız oluyor. Hiçbir şey üretemiyor Sarı-Lacivertliler.

Haberin Devamı

Enerjik ve koşan...

Tek kozları var. İyi savunma yapıp, ribaunt alıp ya da top çalıp hızlı hücum bulmak. Bunu da maç içinde bir kaç kere yapabiliyorsunuz. İş yarı saha basketboluna kalınca, eli kolu bağlı bir takım görüntüsü ortaya çıkıyor. Nitekim Fenerbahçe birkaç kez geriden gelmeyi başardı. Şehmuz ve Polonara oyundayken, daha enerjik ve koşan bir takım ortaya çıkıyor. Savunma kaynaklı sayılarla son periyotta skor 54-54'e geldi. Ama Rubit ve Luçiç'le 8-0'lık bir seri bulan Bayern'e bir daha karşılık veremedi Fenerbahçe Beko...

Haberin Devamı

Zor olacak

İki oyun kurucumuz De Colo ve Henry toplamda 5 sayı atıp, sadece 3 asist yapabilmiş. Hal böyle olunca iyi basketbol ya da galibiyet beklemek imkansız oluyor. İşler iyi gitmiyor Fenerbahçe'de. Cuma günü ilk galibiyetini alan ve moral bulan Zalgiris deplasmanı var. Bu basketbol tarzı ile oradan galibiyet çıkarmak da çok zor olacak..

YORUM YAZ