MENÜ

Fener yeniden yapılanıyor

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko'da sezon başında yapılan hamleler tutmayınca, yolda yeniden yapılanma çalışmaları yapıyor. Sarı-Lacivertliler, yeni transferler Hamilton, Pierre, Brown ve Ulanovas'tan beklenen katkıyı alamazken, tüm kadroyu değiştiremeyeceği için mümkün olduğunca kendine hareket alanı açmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Hamilton'ın yerine kim alınacak!

Hafta içi iki yıldır en çok eleştirilen oyuncuların başında olan Leo Westerman'la yollarını ayıran ve eski oyuncusu Marco Guduriç'i renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, şimdi de Johny Hamilton'la sözleşmeyi feshetmeye çalışıyor. Hamilton'u gerek Türkiye Ligi, gerekse Avrupa'da bir çok alt seviye takım isterken bu oyuncunun kontrat feshinde sorun olmayacak gibi duruyor. Asıl sorun yerine kimin alınacağı...

Guduric yardımcı olacaktır

Guduriç, takımın düzenini bilen, kazanmayı bilen, NBA'de biraz daha olgunlaşan bir oyuncu. Kesinlikle takımı yukarı taşımaya yardımcı olacaktır. Vesely bu kadar formdayken ona destek olacak bir uzun da bulunursa, Alex Perez'in de iyileştiğini gözönüne aldığımızda Sarı-Lacivertliler'de bazı sorunlar giderilebilir.

Haberin Devamı

Umarız, yaz dönemindeki gibi değil de, takıma gerçekten katkı verecek bir uzun transferi yapılır ve matematiksel olarak hala Play-Off şansı bulunan Fenerbahçe, yeni yılda hedefe doğru ilerler.

YORUM YAZ