MENÜ

Fener uzatmada kazandı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Coach Obradoviç, sezon başına oranla lig maçlarında, Euroleague’de süre almayan oyuncularına yer veriyor ve as oyuncuları dinlendiriyor. Dün de Pınar Karşıyaka karşısında Vesely, Udoh ve Datome kadroda yoktu. Sloukas ise hiç oynamadı. Kanarya buna karşın çok zorlandı ama, uzatmada tecrübesiyle sonuca gitti. Cezası nedeniyle seyircisinden ve skorer J.Covan Brown’dan yoksun oynayan Pınar Karşıyaka son topa kadar maçın içinde kaldı hatta 0.2 saniye kala galibiyeti avucunun içine almıştı ama Dixon’un tecrübesiyle aldığı 3 sayılık faul sonrası 2 isabet bulması ile çekişmeli mücadeleyi uzatmaya taşıdı.

Berk sorumluluk aldı!

Uzatmada ise Nunnally ile 2, Dixon’la 1 üçlük isabet bulan Sarı-Lacivertliler, liderlik yolunda çok önemli bir galibiyete imza attı. Yeni transfer Bennett potansiyelli bir oyuncu. Zaman zaman bunu gösterdi. Ama halen takıma ve sisteme tam uyum sağlamayamış göründü. Özellikle savunma sahasında pozisyon hataları yapıyor. Obradoviç, uzun süredir oynamayan Berk’e en kritik anlarda sorumluluk verdi. Son haftaların formsuz ismi Sloukas’a hiç şans verilmezken, Berk aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirdi.

Tecrübe farkıyla...

Zaten dar bir rotasyonla oynayan Karşıyaka, Brown’un yokluğundan fazlasıyla etkilenmiş göründü. Seyirci desteği onların için çok önemli. Boş salonda yine de iyi mücadele ettiler, kazanmayı hak edecek kadar oynadılar ama son gülen, daha yetenekli oyunculara ve tecrübeye sahip Fenerbahçe oldu.

YORUM YAZ