MENÜ

Fener telafi ediyor

Abone Ol Google News

Sarı-Lacivertliler, önce Olympiakos’u deplasmanda yendi, ardından da Baskonia’yı İspanya’da devirdi. Fikstür avantajı, Vesely’nin iyileşeceğini ve yeni transferlerin de katkı vereceğini düşündüğümüzde Fener, Play-Off umudunu artırdı.

Haberin Devamı

Euroleague’de şaşırtıcı bir başlangıç yapan ve ilk yarıyı 1 maçta sadece 6 galibiyette tamamlayan Fenerbahçe, 2020’ye çok iyi başladı. Önce Olympiakos’u deplasmanda yenen Kanarya, ardından Baskonia’yı İspanya’da devirdi ve Play-Off için umutlandı. Kazanmanın yanı sıra, Fenerbahçe’nin bu iki maçta oyununu da geliştirdiği gözlendi. Özellikle sezon başından bu yana en büyük sorun olan ribauntlarda, en azından rakiplerine yenilmemeye başladı Fenerbahçe Beko. Formsuz oyuncuların bazıları da devreye giriyor. Özellikle de Westermann.

Rekorunu egale etti

Geldiği günden bu yana çok tartışılan ve gönderilmesi gündemde olan Fransız oyun kurucu, Bursaspor maçında son 5 sayıyı atarken, Baskonia’ya karşı da inanılmaz bir üçlük performansı sergiledi. 8 üçlüğün 7’sinde isabet bulan Westerman, 21 sayıyla kariyer rekorunu egale etti. Fenerbahçe’nin an itibari ile Play-Off potası ile arasında 2 galibiyet fark bulunuyor.

Haberin Devamı

16 maçın 9’u İstanbul’da

Geride de 16 maç var. Kanarya, bu 16 maçın 9’unu İstanbul’da oynayacak. Fikstür avantajı ve Vesely’nin iyileşeceğini, yeni transferlerin de katkı vereceğini düşündüğümüzde Play-Off için fazlasıyla umutlu Sarı-Lacivertliler.

Önümüzdeki hafta çift maç haftasında sırasıyla Asvel ve Barcelona’yı ağırlayacak olan Kanarya, bu iki maçı kazandığı taktirde çok büyük avantaj sağlayacaktır.

YORUM YAZ