MENÜ

Fener için kolay oldu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maç 19’a 2 başlayınca, herkes rahat bir maç geçeceğini düşündü. Aynısını Fenerbahçeli oyuncular da düşününce, Turow bir ara 7 sayı kadar yaklaştı ama çok fazla rehavete girmeyen Kanarya kendisini Top 16’ya attı.

Bir kaç dakikalık periyotlar, Turow’u sürklase etmeye yetti. Aynı ciddiyet 40 dakika sürse belki tarihi bir fark bile olabilirdi.

Fenerbahçe’de roller ve dakikalar belirleniyor, hücumlar da işlemeye başladı. Gerçi Turow maçı çok ölçü olmaz ama en azından top bir oyuncunun elinde kalmıyor ve hızlı dönüyor. Fenerbahçe Ülker, dün iç-dış dengesini çok iyi kurdu. Zoric, Semih, Veselj pota altını, Goudelock, Bjelica, Hickman ve Bogdanoviç de dışarıdan etkili oldu. Zaten 89 sayı, hücumda sorun yaşanmadığını gösteriyor.

Savunmada da sadece Turow yaklaştığında vidaları sıkan Sarı- Lacivertliler, çaldıkları toplarla müdafaa kaynaklı sayılar da buldu.

Barcelona yenilgisi sonrası çıkışa geçen bir grafik var.

Kimin ne zaman, ne kadar ve nasıl oynayacağı oturmaya başladı.

Kalan maçlar sıralama için oynanacak. Ama Top 16’da aşağı yukarı eşit seviyede takımlar gelecek. Bence birinci ya da dördüncü olmanın önemi yok. Önemli olan Ocak ayından itibaren bu takımın sahada nasıl bir performans sergileyeceği ve doğru takviyeyi yapıp yapmayacağı!

YORUM YAZ