MENÜ

Favori Fenerbahçe Ülker

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe Ülker’le yaşadığımız Final-Four heyecanı ile Avrupa macerası herkes için sona erdi ve ligimize döndük. Son yılların en çekişmeli ve kaliteli liginde Play-Off başladı. İlk turun da merakla beklenen eşleşmesi Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Liv Hospital arasında oynanacak.

Geçen yıl yaptığı hataların cezasını bu yıl kat be kat çeken Galatasaray, averajla kalabildiği Play-Off’ta ‘yarım takım’ olarak mücadele etmek zorunda. Özellikle tüm oyun sistemi üzerine kurulu olan Arroyo’nun gitmesi ile iyice güç kaybetti Cim Bom. Ama derbilerin havası farklı olur, favorisi de olmaz derler.

Normal sezonda Galatasaray’ın 6 kişi ile kazanmasının bir istisna, bir tesadüf olup olmadığını da Play-Off’ta göreceğiz. Fenerbahçe Ülker, Final-Four’u kötü oynadı ve 4. oldu. Bu durum onların ligde motivasyon kaybı yaşamamasına neden olacak.

Hem saha avantajı, hem de kadro üstünlüğü ile Fenerbahçe turun favorisi. Galatasaray açısından baktığımızda ise, Fenerbahçe ile ilk turda oynayacak olmaları, az olan şanslarını denemeleri açısındanfırsat. Çünkü dar rotasyonla, kendinden güçlü bir takımı 2 kere yenebilme ihtimalin, 4 kez yenebilme ihtimalinden daha fazla.

YORUM YAZ