MENÜ

Efes siftah yaptı

Abone Ol Google News

Anadolu Efes ile Alba Berlin arasında çok enteresan ama fazlasıyla keyifli bir maç izledik Sinan Erdem’de... İki takımın müthiş hücum performansı, normal sürede 95’er sayı atmaları, seyirciler için tam bir görsel şölendi belki ama çok da Euroleague standartlarına uygun bir müsabaka değildi.

Haberin Devamı

Atarak ayakta kaldık

Bunda Alba Berlin’in, sürekli geçiş hücumlarını kullanması, bazen bir pas bile yapmadan topu potaya atmasının rolü büyüktü. Efes’te de açık alan basketbolunu seven çok oyuncu olunca, izlerken bile yorulduğumuz bir maç oldu. Alba, Nnoko hariç, bütün oyuncularından üç sayılık isabet bulabilen bir takım. Oyunu sürekli açtılar ve çok yüksek yüzde ile şut attılar. Efes savunması buna bir çare bulamazken, Alba gibi atarak ayakta kaldılar.

Larkin kaldığı yerden

Sakatlıktan çıkan Shane Larkin, bu salonda oynadığı son maçta alev alev yanıyordu, bıraktığı yerden devam edeceğini gösterdi. 26 sayı ve 5 asistle oynarken, ekürisi Miçiç 23 sayı ve 13 asistlik bir performans sergiledi. İki oyun kurucu 49 sayı atarken, iki pivot Dunston (18) ve Pleiss (16) toplamda 34 sayı üretti. Hem içeriden hem dışarıdan çok rahat sayı buldu temsilcimiz ancak maçı uzatmada kazanabildi. 25 saniye kala Efes 106-105 öndeyken ve top da kendilerindeyken Renesses’in faul yapmama tercihi, Alba Berlin’in maçı kazanma ihtimalini sıfırlarken, ekmeğimize de yağ sürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ