MENÜ

Efes potayı dövdü!

Abone Ol Google News

Kazanması halinde sıralamada büyük avantaj yakalayacak olan Anadolu Efes, kullandığı 29 üçlüğün 22’sini kaçırınca büyük fırsat tepti. Zenit’e bir kez daha mağlup olan 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Efes 11 galibiyette kaldı.

Haberin Devamı

Sezona iyi başlayamayan ama son 3 maçını kazanıp çıkışa geçmeye hazırlanan Anadolu Efes, yılın flaş takımı Zenit St.Petersburg karşısında çok kötü hücum edince, rakibine bir kez daha yenilmekten kurtulamadı. İlk yarıda müsait şutlar bulmasına rağmen 17 üçlükten sadece 3 isabet sağlayan Efes, savunmaya da konsantre olamadı. Pota altını çok iyi kullanan Zenit, devreyi 53-31 önde bitirdi.

Kazanma noktasına getirdi

Lacivert-Beyalılar, 22 sayılık farka rağmen pes etmedi ve neredeyse maçı kazanma noktasına da getirdi. İkinci yarıda iyi savunma yapıp Micic önderliğinde 22-6’lik seriyle skoru 59-53’e getiren Anadolu Efes, 4. periyotta da Larkin’le son bir hamle daha yaptı ve bitime 2.5 dakika kala rakibine 5 sayı daha yaklaştı: 75-70. Ama bu anlarda sahneye Zenit’in soğukkanlı oyun kurucusu Pangos çıktı ve iki uzak mesafe üçlüğü ile Efes’in umutlarını yıkan isim oldu. Kazanılması halinde Efes, ilk 4 için bile umutlanacaktı belki ama artık kalan maçlara bakması gerekecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ