MENÜ

Efes Fener'i ezdi

Abone Ol Google News

Lacivert-Beyazlılar, çıkışını Fenerbahçe Beko önünde de sürdürürken, rakibinin 10 maçlık galibiyet serisine son verdi. 6/6 üçlükle 37 sayı atıp kariyer rekoru kıran Micic, sahanın yıldızı oldu.

Haberin Devamı

Üst üste 10 maç kazanıp müthiş bir seri yakalayan Fenerbahçe Beko, evinde son 7 maçta 6 galibiyet alan ve forma giren Anadolu Efes'i ağırladı Ülker Arena'da... İki takımın da silahı çoktu. Ama rakibini durduran, kendi oyununu kabul ettiren Anadolu Efes, hiç beklemediği kadar kolay bir galibiyetle rövanşı da almış oldu. Ergin Ataman'ın oyun stratejini mükemmel uygulayan Anadolu Efes, deplasmanda 32 sayılık bir fark yakaladı.

İlk çeyrekte 6 top kaybı

Oyunun başında iki takım da kısalara önlem alınca, uzun oyunculardan hücum denedi. Fenerbahçe Vesely ve Barthel ile skor üretemezken Efes, Sertaç'ın 8 sayısıyla 12-2 öne fırladı, bir daha da rakibine yakalanmadı. Fenerbahçe sadece ilk periyotta 6 top kaybı yapınca hücum ritmini yakalayamadı. De Colo dışında, Pierre ve diğerlerini maçın içine sokmayan Efes savunması, Micic önderliğinde farkı giderek açtı.

Haberin Devamı

Efes'ten geçen sezon esintileri

Milli maç yorgunu Larkin, sahneyi takım arkadaşına bırakırken Sırp guard 6/6 üçlük isabetiyle tam 37 sayı üretip kariyer rekorunu da kırmış oldu. Efes'te yine hiç kaçırmadan 13 sayı atan Sertaç, istikrarlı performansını sürdürürken, takım halinde

14 üçlükle 106 sayı üreten Lacivert-Beyazlılar, geçen yılki görüntüsünden esintiler sundu.

Hücumda takım olamadılar

Fenerbahçe Beko'nun 10 maçlık galibiyet serisi son bulurken, hücumda takım halinde oynamayı beceremediler. De Colo ve Vesely'nin bireysel performansları dışında diğerleri katkı yapamayınca bu ağır mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

YORUM YAZ