MENÜ

Düzen oyuncusu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin gündemindeki Kostas Sloukas, Olympiakos’la Euroleague şampiyonlukları kazanmış, sürekli gelişen bir isim. Avrupa’nın en iyisi olarak gösterilen Spanoulis’in yerine ve onunla beraber görev yaptı. Tabii ki bir Spanoulis değil ama son zamanlardaki Yunan guardlar gibi akıllı, saha görüşü olan, takım arkadaşlarına doğru pozisyonları hazırlayabilen bir oyuncu.

İvkoviç’in oturttuğu ve diğer Yunan coachların devam ettirdiği düzenin önemli bir parçası. Şimdi yıllardır alışık olduğu, kendini rahat hissettiği sistemden başka bir yere gelecek. Obradoviç’in Fenerbahçe’ye oynattığı oyun ile Olympiakos’un oynadığı basketbol arasında çok fark var.

Eski takımındaki kadar verimli olup olmayacağını zaman gösterecek. Beklentileri çok yüksek tutmamak gerekiyor. Sloukas çok yetenekli olmasa da zeki ve basketbolu çok iyi bilen bir oyun kurucu. Kazandığı para-performans dengesi nasıl olur bilemem ama Dixon gibi açık saha basketbolunu seven, zincir vurulmaya alışık olmayan bir oyun kurucudan sonra Fenerbahçe’nin ihtiyacı olduğu bir isim diyebilirim.

YORUM YAZ