MENÜ

Dünyanın sonu değil

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sezon başında çok eleştirilmişti. Şampiyon takımdan gelmesine rağmen, burada farklı bir rolde oynadığı için gereken katkıyı veremiyordu. Ama Zisis’in gelmesi onun üzerindeki baskıyı ve yükü azalttı.

Sorumluluğu Zizis’le paylaşınca rahatlayan, rahatladıkça açılan Hickmann, yaklaşan Play-Off öncesi Fenerbahçe’nin en önemli oyuncularından biri olmuştu. Sezonu kapaması -hem de saçma sapan bir pozisyonda- büyük şanssızlık. Şu reklam alanlarının kaymasına bir türlü çözüm bulunamadı.

Kaç senedir, kaç oyuncunun hayatı karardı, saymakla bitmez. Bu çağda bu kadar zor birşey mi parkeye yapıştırılan reklamın, kaymayan bir maddeden yapılması. Bu işlerin uzmanı varsa çıkıp aydınlatsın bizleri...

Bundan sonra ne olacak? Sakatlık sporun bir parçası. ‘Eyvahlar olsun’ diye karalar bağlamanın anlamı yok. Tabii ki işleyen düzenin önemli bir dişlisi kırıldı. Ama Obradoviç gibi bir tecrübe, yıllardır bu tip sıkıntılarla yüzlerce kez karşılaştı. O pozisyon için, Kenan’dan, Emir’den ve Bogdanoviç’ten daha fazla verim almanın yollarını bulacaktır.

YORUM YAZ