MENÜ

Devler potayı dövdü

Abone Ol Google News

Sırbistan, Teodosic olmasa da Dünya Kupası’nın en büyük favorisi. Hazırlık dönemi boyunca en ciddi maçımıza çıkmıştık. Sonuç beklediğimiz gibi olmadı... Bu seviyelerde oynayacak tek pivotumuz var. Oda sakatlıktan çıkan Semih. Onlarda Marjanovic, Jokic, Radulija ve oynamayan Milutinov... Nitekim maç boyu 3 uzunumuzdan sadece 9 sayı üretebildik. Sırbistan gibi bir takıma karşı oyunun içinde kalabilmek için, iyi ve doğru anda şut atmalıydık. Ve topun değerini bilmeliydik. Bunların hiç birini yapamayınca fark da kaçınılmaz oldu.

Haberin Devamı

İsabetsiz üçlükler can sıktı

Pota altını kullanamayınca ve bizden fizik üstünlüğüne sahip rakip savunma karşısında potaya gidemeyine 29 iki sayılık atış denerken, tam 37 üçlük kullandık. İç dış dengesini kuramadık. Bir de bu 37 üçlükten sadece 9 isabet bulunca, savunma direncimiz de düştü. Kaçan 26 üçlük sonrası geride koşamadık. Bence dününen can sıkıcı yanı buydu. Yenilgi, fark normal ama genç ve enerjik bir takımız. Kaçırdığımız çoğu şut ve kaybettiğimiz her top sonrası potamızda turnike gördük. Doğal olarak oyundan düştük.

Haberin Devamı

Bogdanovic geri dönüşe izin vermedi Sırplar 8/21 ile üçlük atarken, Bogdanovic canımızı fazlasıyla yaktı. Tam yaklaştığımız anlarda arka arkaya üçlükleri potamıza gönderdi. Biz de ise Cedi 0/5, Wilbekin ise 1/7 ile üçlük attı. Kendimizi sınama ve ne durumda olduğumuzu görme fırsatı bulduk. Bence Sırbistan bu kupada final oynar. Bizim direkt rakibimiz değil. Yunanistan ve İtalya maçlarından sonra Dünya Kupası için daha fazla fikir sahibi olacağız.

YORUM YAZ