MENÜ

Dev kapışma

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko 10 maçtır kazanıyor. Anadolu Efes son 7 haftada 6 galibiyet aldı. Formda iki ekibin kıran kırana geçecek mücadelesinde Lacivert-Beyazlılar rövanş isterken Kanarya ise serisini sürdürmeye çalışacak.

Haberin Devamı

İkisi de formda, ikisi de çıkışta... Fenerbahçe Beko 10 maçtır kazanıyor. Anadolu Efes son 7 maçta 6 galibiyet aldı. İkisi de Play-Off potasında. Kazanan ilk 4 yolunda da büyük bir engeli geçmiş olacak.

Fenerbahçe'de büyük değişim

Sarı-Lacivertliler, özellikle Guduric geldikten sonra başka bir basketbol oynamaya başladı. Onun basketbol aklıyla beraber De Colo ve Vesely'nin de performansı arttı, takımda roller oturunca ortaya böyle bir tablo çıktı.

Efes'ten eskiye dönüş...

Anadolu Efes, geçen yıl bıraktığı zirveye bir türlü yaklaşamıyordu bile. Hastalık, sakatlıklar derken 10 yenilgi almışlardı bile. Ama onlar da 2021 itibarıyla geçen yılki performanslarına ulaşmaya başladılar. Halen tam olarak o eski basketbollarını oynamasalar da Shane Larkin istenilen seviyeye gelmeye başladı.

Kıran kırana bir maç olacak

Haberin Devamı

Bence harika bir maç bizi bekliyor. Sezonun ilk yarısında Sarı-Lacivertliler deplasmanda galip gelmeyi başarmıştı. Şimdi Efes, rövanşı almaya çalışacak. Kıran kırana bir mücadele bizi bekliyor. Kaybeden biraz tökezlemiş olacak sadece, kazanan biraz daha yukarı çıkacak.

Kısalara önlem alacaklar

İki takım da ağırlıklı olarak kısalar üzerinden oynuyor. Shane Larkin-Miçiç ikilisinin yapığı benzer işleri Fenerbahçe'de De Colo-Guduric yapmaya başladı. İki takım da özellikle kısalara önlem alacak. Burada uzunlardan daha çok verim alacak taraf avantaj sağlayacak gibi duruyor.

YORUM YAZ