MENÜ

Dev fark

Abone Ol Google News

Dünya Kupası’na gitmeyi garantileyen A Milli Takım, bir yandan liderlik mücadelesi verip kura çekimine 1. torbadan girmeye çalışırken, diğer yandan da gençleri Çin’e hazırlıyor. Son Avrupa Şampiyonu Slovenya da genç oyunculardan kurulu bir kadro ile Ankara’ya gelmişti. Maçın başında 10 farkla öne geçtiler ama sonra Buğrahan’ın skorer oyunuyla 16-1’lik seri yakalayıp, 29-24 öne geçen Milliler, bir daha da arkasına bakmadı.

Haberin Devamı

Sarıca takımı iyi hazırlamış

Ufuk Sarıca, kısa sürede takımı yine çok iyi hazırlamış. Kendi kulüplerinde fazla oynamayan, oynasa da çok verimli olmayan oyunculardan, maksimum katkı almayı başarıyor Sarıca... Buğrahan’ın 22 sayı ile en skorer ve 8 ribaunt ile en ribauntçu oyuncu olması, Tolga’nın özgüvenle gönderdiği üçlükler, Yiğit’in A Milli Takım’da ilk basketlerini atması, ilerisi için sevindirici unsurlardı. Takımın en tecrübeli ismi Sinan Güler de üstüne düşeni fazlasıyla yaptı.

Takım ilk yarıda sadece 11 sayı atabilirken, oyuna giren Sinan hücumları yönlendirdi, hem sayı attı hem de genç oyuncuların maça girmesini sağladı. Hedef yolunda keyifli bir galibiyet oldu. Kaptan Semih de pota altında büyük hakimiyet kurarken, bir ara 25’lere çıkan maç 19 farkla; 77-58’lik skorla bitti.

Haberin Devamı

Skorboarddan destek mesajı

NBA oyuncularımız Ersan, Cedi ve Furkan’ın da gönderdikleri video mesajların skorboarddan yayınlanması, bu oyuncu grubunun gerçek bir takım olma yolunda hızla ilerlediğinin bir göstergesiydi.

YORUM YAZ