MENÜ

Cim Bom havlu attı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’dan izlemeye alışık olmadığımız bir maç vardı dün Kaunas’ta... Tamam Arroyo ve Ender gibi iki oyun kurucu sakattı. Mariç ve Erceg de hastalıktan çıkmıştı ama Barcelona ve Real Madrid gibi deplasmanlarda direnen, oyunun içinde kalan Galatasaray’ın, Zalgiris gibi bir takıma bu kadar erken teslim olması, kabul edilir gibi değil. Maç 20 sayılardan tek hanelere indi ama bu durum Galatasaray’ın mücadelesinden ziyade, Zalgiris’in kötü bir takım olmasından kaynaklandı.

Ergin Ataman ve Sarı-Kırmızılı oyuncular, Top 16’yı kafalarda bitirmiş gibi başladı oyuna. 5.5 dakika bir basket bile atılamadı, 8. dakikada skor 20-3 oldu.Geri kalan 32 dakika ise berabere bitti. Vurdumduymaz başlamının sonu lige havlu atmak oldu. Devre sona erdiğinde Galatasaray’ın sadece 8 basketi vardı. 4’ü Sinan’dan, 3’ü Kerem Gönlüm’den geldi. Takımın geri kalanı ‘sıfır’ katkı verdi.
Bu kadar eksik varken diğerlerinin iki kişilik oynaması gerekir. Geldiği günden beri hiçbirşey oynamayanlardan Mariç, dün gerçekten oynamadı, Pocius ‘sıfır’ sayı attı, Young ise ‘bir’. Micov da turnikeleri kaçırıp 6 sayıda kalınca, 3 kişiyle de Zalgiris’in yenilmeyeceği gerçeği görüldü. Bırakın iki kişiyi, yarım kişilik bile oynamadılar. Bu mağlubiyetle Top 16 Galatasaray için bitti. Hiç katkı vermeyen yabancılarla lig de çok uzun sürmez...

YORUM YAZ