MENÜ

Biyonik Aslan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

geçmeden 50 dakikalık bir oynamamış da, Beşiktaş’ın yorgunluktan hali yokmuş gibi başladı mücadele. Özellikle Sinan’ı izlerken biz yorulduk o yorulmadı. Maç 24 saat sürse aynı performansı sergileyecek ‘Flash Gordon’. Dün 32 sayı attı, 3 ribaunt aldı, 3 asist yaptı, en önemlisi 39. dakika oynanırken hala savunmada top çalıyordu. 35’lik Arroyo, ilk yarıda inanılmaz asistler yaptı, 37’lik Kerem Gönlüm smaç üzerine smaç... Kızılyıldız maçının yıldızı Erceg, bıraktığı yerden devam etti. Maçın başında 3/3 üçlük, 2/2 ikilik attı, fark 16’ya çıktı: 33-17.

Aradori ortaya çıktı!

Geldiği günden bu yana ortalarda gözükmeyen Aradori de ilk yarıya 10 sayı ve 6 asist sıkıştırınca skor 61-35 oldu. Bütün bunlar olurken, 4 gündür dinlenen Beşiktaşlı oyuncular rakibi seyrediyordu. Savunmada en ufak bir direnç, yorgun rakibi yıpratmak adına en ufak bir gayret yoktu. İkinci yarı da aynı şekilde başladı. Fark 25’lerde seyrediyordu ve yorgunluk emareleri başgöstermeye başladı.
Sinirlerine hakim olamayan Arroyo 2. teknik faulden diskalifiye oldu, topu kaptırıp ‘centilmenlik dışı faul’ yapan Ender, üzerine bir de teknik faul aldı. Bütün bunlara bence yorgunluk neden oldu.

Sinan’ın üçlüğü işi bitirdi

Ahmet Kandemir’in aklına çok geç gelen Muratcan’ın oyuna girmesi, Beşiktaş savunmasını biraz toparladı. Broekhoff ve Lofton da üçlükleri atınca, teknik faullerle fark kapandı, skor 89-85 oldu. Ama sahanın yıldızı Sinan’ın üçlükle verdiği yanıt, umutlanan Kartal’ın sonu oldu. Sahada herşey güzeldi ama ölen Sırp vatandaşı adına düzenlenen saygı duruşuna yapılan büyük saygısızlık çok ayıp oldu.

YORUM YAZ