MENÜ

Aynı terane

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko’nun kaybettiği maçları sıralasak, bu kadar benzer senaryolar yazamaz kimse. Savunma yap, savunma ribaundu alama. Enayi gibi basket ye. 23 tane hücum ribaundu verilir mi bir maçta.

Haberin Devamı

Yazıyla, yirmi üç. Sen bütün maçı önde götür, Leuvergne, Vesely’nin yokluğunda kısa ve dar bir rotasyonla oyna tamam ama, bunun açıklaması yok. Valencia kaçırıyor ama basket atana kadar sayı atıyor. Özellikle son çeyrek ve uzatmada. Belki bu yılın en net galibiyetini alıyordu Kanarya. Son çeyreğe 70-59 önde girmişti. Ama aynı Zalgiris ve Zenit maçlarında olduğu gibi maçı kazanacağına inanmadı, o hissi rakibine vermedi.

Valencia’nın topu potaya fırlatması yeterli oluyordu sayı atması için. Kaçsa da pota dibinde bekleyen uzunlar ikinci şans sayılarını buluyordu. Nitekim 0.4 saniye kala Abalde takımını ilk kez öne geçirdi. Şans Fenerbahçe’nin yanındaydı. Mola sonrası topu rakip potaya taşıyan Kanarya, rakibin savunma hatasını iyi değerlendirdi, De Colo maçı uzatmaya götürdü. Uzatmada son 1 dakikaya 96-89 önde girdi Fenerbahçe. Önce Sloukas, sonra Ali Muhammed iki inanılmaz top kaybı yaptı. Son serbest atış kaçmasına rağmen yine hücum ribaundunu alan Valencia, Lloyd’la zafere ulaştı.

Haberin Devamı

1 dakikada 13-2’lik seri yedi Sarı- Lacivertliler. Bunu teknik taktik hatalarla açıklamak zor. Ve Sloukas.. Normal sürenin sonunda saçma sapan iki hücum. Uzatmada saçma sapan 3 savunma hatası. Bu hezimet herkese yazar ama en çok da Sloukas’a... Bundan sonra takım nasıl ayağa kalkar bilmiyorum. Benim de umudum çok ama çok azaldı artık..

YORUM YAZ