MENÜ

Aslan söktü aldı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligin iki güçlü takımının kazanmak için varını yoğunu ortaya koyduğu bir mücadele izledik. Maç sonunu daha iyi oynayan, az hata yapan Galatasaray Odeabank gülen taraf oldu. Darüşşafaka, Wilbekın transferinden sonra hücumda ne yaptığını daha iyi bilen bir takım haline gelmiş. Dün de maçı kazanma noktasına getirdiler ama Wilbekin ve Emir iki acele atış kullanınca, ellerine geçen fırsatı teptiler. Wilbekin tecrübesiz ama takımını 14 sayıdan getiren Emir’in o pozisyonlarda daha dikkatli olması gerekiyordu.

Kritik anların adamı Micov

Galatasaray, galibiyetin yanı sıra bu yılki en iyi performansını sergileyen Dorsey’e de seviniyor. Geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen Amerikalı pivot, dün 11 sayı ve 8 ribauntla oynarken, savunmada da önemli işler yaptı. McCollum sadece 2. çeyrekte 17 sayı atarken, 25 sayıyla oynayan Micov kritik anların adamı oldu. En kritik anda da Harangody’nin elinden topu çalıp, Green’e bomboş pozisyonda üçlük attıran Sırp forvet, geceye damgasını vurdu.

Wilbekin-Emir yorulunca...

İkinci yarıya Galatasaray 14-0’la başlayıp, 56-42 öne geçerken, Wilbekin- Emir ikilisi ile Darüşşafaka geri döndü. Ama bu ikili çok efor sarfettiği için maç sonunda doğal olarak yoruldu. Galatasaray adına kritik bir deplasman galibiyeti oldu. Darüşşafaka biraz da çok oyuncuya sahip olmanın sıkıntısını çekiyor. Sezon başına oranla çok daha iyi durumdalar ama hâlâ roller belirlenmiş değil. Eldeki fazla yıldız oyuncudan ne kadar çabuk kurtulurlarsa, onlar için o kadar iyi olacak.

YORUM YAZ