MENÜ

Asalet mecbur kılar

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Asalet; yüklendiğin görevi yerine getirmektir... ‘Elemanlarının’ (!) hakedişlerini ödememek değil...

‘Noblesse oblige’ (asalet mecbur kılar) sığındığınız bir kılıftır; Bana göre sizin yaptığınız ‘küstüm oynamıyorum’ diyen mızıkçı çoçuk davranışıdır.

‘17 Haziran milad olsun’ dediniz, o tarih sizin için sonun başlangıcı oldu.. Hem takımı şampiyonluk maçına çıkarmayıp tarihe ‘kara bir leke’ olarak geçtiniz, hem oyuncuların şampiyon olma hakkını elinden aldınız, hem de söz verdiğiniz şampiyonluk primlerini ödemediniz. Bırakın primleri, sezon başından bu yana sözleşmelerinde yazan, vaat ettiğiniz maaşları vermediniz.
Avrupa şampiyonu olan kadın takımı darmadağın oldu. Son olarak Zellous sözleşmesi olduğu halde geçen yıldan alacakları kaldığı için takımdan gitti. Şampiyon kadro bu yıl 3’te 0 çekti. Erkek takımındaki bütün oyuncular kulübe ihtarname çekti. Ender ve Kerem Gönlüm’ün avukatları kulübü icraya verdi. Dün de takımın yegane Türk pivotu Furkan Aldemir sözleşmesini feshedip çekip gitti. Futbol takımının da durumu ortada...

Kim kazandı, kim kaybetti?

Savaş açtığınız, istediğiniz kararı vermediği için haksızlıkla suçladığınız, hakemini beğenmediğiniz Federasyon, Başkanı, MHK Kurulları ile hala görevde, o hakem hala Türkiye ve Avrupa’da düdük çalıyor... Rakibiniz Fenerbahçe hak ettiği şampiyonluk kupasını kazandı, yoluna daha güçlü devam ediyor. Siz hem şampiyonluğu, hem sponsorunuzu, hem de itibarınızı kaybettiniz.... Asıl, asaleti (TDK sözlük anlamı: Bir görevi yüklenmiş olma, o görevin sahibi olma) kaybettiniz...

Ünal Aysal ve yönetimi, Galatasaray Kulübü’nü borç batağında bırakıp, bir çok zarar verip, batan gemiyi terk etmiştir. Giderken de Türk basketbolunda derin yaralar açmıştır. Tarih sizleri hiç ama hiç unutmayacak!!!

YORUM YAZ