MENÜ

10. Zafer haftası

Abone Ol Google News

EuroLeague'de Fenerbahçe kasırgası dinmiyor. Temsilcimiz Alman ekibi ALBA Berlin’e de şans tanımadı, üst üste 10. galibiyetini elde etti. Nando de Colo, 26 sayıyla zaferin mimarlarından oldu.

Haberin Devamı

Üst üste 9 maç kazanan Fenerbahçe Beko için artık her maç zor. Hiç bir takım, Sarı-Lacivertliler'e sezon başındaki gözle bakmayacak. Alba Berlin de her ne kadar eksikleri olsa da kaybetse de fark da yese oyun disiplinini hiç bozmayan, aynı istikrarlı basketbolu oynamaya çalışan bir takım. Nitekim beklenildiği gibi zor geçti müsabaka. Ama Fenerbahçe de en az Alba Berlin kadar ısrarcı ve motive kaldı 40 dakika boyunca. Her şeyi denediler, rakibin direncini kıramadalılar ama asla vazgeçmediler... Bu ısrar da, maçı 89-84 kazanmalarındaki en büyük faktör oldu. De Colo bütün maçı domine edip gerçek bir yıldız gibi oynarken, kırılma anında sahne alan bu yılın en istikrarlı ismi Pierre, galibiyete en büyük katkı yapan isim oldu.

Rövanşı aldılar

2 dakikada 3'ü üçlükten olmak üzere 11 sayı atan Kanadalı oyuncu sayesinde ilk defa çift haneli farklara ulaşan (82-72) Kanarya, yine rakibine yakalanmasına (85-82) rağmen, bu kez Pierre'in asistleri ile skor üretti ve Alba Berlin'den rövanşı alıp üst üste 10, toplamda da 15. galibiyetini alıp Play-Off için fazlasıyla umut tazeledi. Bu arada Guduric'in oynadığı 10 maçta, takımın 10 galibiyet almasını, bu müthiş istatistiği de bir kez daha hatırlatalım...

Haberin Devamı
YORUM YAZ