MENÜ

Zıp zıp

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın transferlerinin ikisi dışarıda, biri yedek kulübesinde olunca sahada değişik bir şey yok! Rakipler de takımı ezberlemiş... Kartal’ın etkili forvetlerine karşı defansını sağlam tut, savunması nasıl olsa hata yapar. Motta’nın ayağı kayar, Ersan ıskalar, vurup yanından geçersen Pedro arkadan nal toplar. Durum böyle olunca kapanan Gençlerbirliği takımı, ilk yarı skorundan memnun. İkinci yarı başında ataklar karşılıklıydı. Orta sahalar devre dışı kalmış, elini kolunu sallayan rakip kalede. Hele Beşiktaş defansının solu E5 karayolu. Motta bir Demba Ba’ya asist yapıyor, bir de rakibe... Asist kralı olma çabası güzel ama rakibe asist yapmaya çalışmak anlaşılır gibi değil.

Demba Ba’dan yeni bir frikik şekli: ‘Plase frikik’. Sanki Gençlerbirliği barajının ayağına sıkıyor. Zıp zıp olmuş barajın altından mermi gibi plase... Akla gelmeyen, ince düşünülmüş bir plan. Bir Demba Ba klasiği. Ofsayt olmasın diye kendi pasına koşan bir futbolcunun yapabileceklerini öngörmek mümkün değil... Gençlerbirliği defansı ne yapsın?

Yeni transferleri bekliyoruz

Oğuzhan’ın bu formsuzluğunu anlamak mümkün değil. Yerine kim girse daha iyi oynuyor. Böyle bir yetenek bu kadar etkisiz oynamamalı. Psikolojik destek bile düşünülebilir. Bu çocuğun yardıma ihtiyacı var. Beşiktaş’ın lehine doğru bir düdük çalmayan Abitoğlu’nun Pedro kararı ise haklı. Ne yazık ki, Pedro’nun herhangi bir forveti yakalaması mümkün değil. Yeni transferleri dört gözle bekliyoruz.. Gençlerbirliği için yazacak bir şeyim yok... Bu takımın şampiyonluğa oynadığını göremeden ömrümüz yitip gidecek. Bu kadar istikrar can sıkıcı..

YORUM YAZ