MENÜ

Yalnız adam

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe orta sahasında vazgeçilmez bir üçlü var... Mehmet Topal, Emre ve Meireles. Top defanstayken iki stoper açıldığında Mehmet aralarına girip top alıyor. Emre ve Meireles de yaklaşıp bu üçlüden pas almaya çalışıyorlar. Amaç oyun kurmak. Ama bu organizasyon, Kanaryanın bütün orta sahasının geri gelmesine sebep oluyor. Forvetler yalnız . Yanlarına yaklaşan, verkaç yapan , duvar pası düşünen yok. Geriden uzun pas bombardımanı var. İstediği pası alamayan forvet oyuncuları da geri gelince Fenerbahçe pozisyon fakiri. Rakip kaleyi en çok zorlayan İsim stoper Alves. Çünkü Fenerbahçe sadece duran toplarda etkili. Bu vazgeçilmez üçlüyü ikiye indirmek şart. Forveti hareketlendirecek bir oyuncu lazım. Diego’ya artık kulübe dar geliyor. Oynatılmayacaksa neden alıdı? İspanya’ nın yedek kulübeleri daha rahattı.

Egemen formsuz değil...

Fenerbahçe’nin 9 ay 18 gün sonra nur gibi bir stoperi oldu. Son maçını 1 mart’ta oynayan Egemen aylar sonra ilk onbir de. Futbolda bir kural vardır. Kazanan takım değiştirilmez. Geçen lig maçında dört atan bir takımda değişiklik yapılcaksa bu uzun süredir sakat olan bir oyuncu mu olmalı?

Erciyesspor’un kazanmak için sahaya çıkması doğru. Uğur hocanın takımı sadece bu maçta değil hiç bir zaman geri yaslanmamalı. Bu kadar beraberlik yeter. Kazanmak için yeterli kadro derinliği de mevcut. Bu maçın mağlubiyeti çok şey kaybettirmez. Erciyesspor’u Anadolu takımlarıyla kalınan beraberlikler düşürür.

Yine oyundan alınan ilk oyuncu Emenike. Sayın hocam ligde forvetlerinin performanslarına bir göz at. Hangisi iyi bir sezon geçiriyor. Penaltı golleri ve duran toplar, gol istatistiklerinde bu kadar göze çarpmamalı. Ofanstaki etkisizliğin sebebi Emenike’nin formsuzluğu değil, yalnızlığı. Forvetlerin gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar kadar yalnızlar..

YORUM YAZ