MENÜ

Yaban Mersini

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ekonomik kriz Mersin İdmanyurdu’nu etkilemiş. Öyle isteksizler ki kazandıkları topları bile geri verdiler. Dripling yapan Fenerbahçeliler, topu kaybetseler bile kolayca geri alıp yola devam ediyorlar. Oyunun ilk yirmi dakikası, Kanarya için sezonun en iyi maç başlangıcı. Erken gelen golün ardı sıra yakalanan çok net pozisyonlar var. Muammer direnmese maç ilk yarıda bitecekti.

Gökhan ve Alper’in varlığı Fenerbahçe’yi başka bir takım yapmış. Bu ikisinin geri vitesi yok. Topu öne istedikleri yetmiyor, aldıklarında da öne katediyorlar. Takımı ileri oynamaya öyle zorluyorlar ki geriye pasın imkanı yok. Bu kadroya da bu oyun yakışır.

Diego bu oyun anlayışında çok iş yapar. Futbol zekası ve son pas başarısı ile asist kralı olabilir. Duran toplar da bonus olur.

Van Persie rekabeti bitirir

Mehmet Topal’a kocaman alkış. Yedek başladığı sezonda takımın vazgeçilmezi oldu. Göbeği kapat. İki de asist yap. Mehmet’in ön libero da yaptığından fazlasını sadece iki ön libero yapar. Van Persie milli maç arasını iyi geçirmiş. Yere sağlam basıyor. Pas alışverişinde de isabet oranı yüksek. Adaptasyonu tamamlamak üzere. Bundan sonra yapması gereken bir şey var. Neden bir dünya yıldızı olduğunu ülkemizde de göstermek. Bu performans Fernandao ile olan rekabetini bitirir. Öncelik verir.

Bu maç Fenerbahçe’ye yarayacak

Pedriel’in golcülüğüne laf yok. Ama takımı rakip kaleye götürecek adam tabii ki Nakoulma. Servet’in indirdiği toplarla pozisyon aramak yetersiz. Nakoulma bu takımda banko oynar. Mevki sorunu da yok. Topu her ayağına aldığında ciddi tehlike. Her zaman saha da olmalı. Bu maç Fenerbahçe’ye çok yarayacak. Yaban mersini etkisi yapacak.

YORUM YAZ