MENÜ

Veda maçı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Teknik direktör Mesut Bakkal geçen hafta Gençlerbirliği’ne istifasını vermiş. Yunus Yıldırım hakemlik kariyerini noktalıyor. Gitarıyla geldiği ülkemizde, şampiyonluk şarkısı çalamayan Slaven Bilic’ten de elveda söylemleri... Tam bir veda maçı. Veda etmesi gerekenler ise ne yazık ki gitmiyor. Mesela, Beşiktaş mevcut sol bekleriyle acilen vedalaşmalı. Sağ bekler için aynı şeyi söylememeyiz. Çünkü Kartal’da sağ bekte denenmeyen kalmadığı için takımın yarısını kaybetme riski var. Yani Serdar, Opare, Necip, Atiba ve Olcay’ın hepsini birden yollayamayız. Bu kadar bek deneyeceğimize üç stoperli oynamayı deneseydik ne kaybederdik. Dördüncü mü olurduk.

Göçebeliğe son verilmeli

İkisi bir stoper etmeyen uzunlarımızın performansı belki de üçü bir arada oynayarak daha iyi olurdu. Göçebeliğe de veda etmek lazım. Bu kadar seyahat yeter. Takım nerede oynadığını da şaşırdı. Her maçta aynı oyunu oynuyor. Ev sahibi baskısını ve deplasmanda oynanan kontra atağı göremiyoruz. Ankara ve Konya’daki, Beşiktaş taraftarının çoşkusu olmasa lige de çoktan havlu atardık. Hiç bir kulvarda mutlu son yok. Beşiktaş, İnönü’de Beşiktaş. Başka yerde BeşiktAŞK.

Ders çıkarmak lazım

Koca bir sezon heba oldu. Cenk Tosun, Tolgay ve Opare’den başka kazancımız yok. “Önümüzdeki maçlara bakacağız” demeyelim. Geride bıraktıklarımıza bakıp ders çıkarmamız lazım. Yoksa şampiyonluğu çok bekleriz.

YORUM YAZ