MENÜ

Tosiç'e tosladık..

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tosiç her yere arabayla gitsin. Yaya gezmesi sakıncalı. Karşıdan karşıya geçene kadar kırmızı ışık yanabilir. Araba çarpabilir maazallah. Sezona sol bekte başlamıştı. Şenol hocamız, daha ne kadar kötü oynayabileceğini merak etmiş olacak ki kendisini stoperde deniyor. Sonuç malum. Tosiç her yerde kötü. İbrahim Üzülmez orta yapmadan kariyerini bitirmişti. İsmail’in de kariyeri defans yapmadan bitecek. Alternatif de Ramon Motta. Vah Kartal’ım vah. Kaç yıldır sol beksiz oynuyorsun.

Kaleciler ve golcüler


Cenk Tosun’a eleştiri yapmak haksızlık. Hemen hemen oynadığı her maçta gol atıp sonrasında da yedek kalmak, sabır ister. Oynamak için Gomez’in dinlendirilmesini bekliyor. Birçok kez söylemiştik ki efsane hocamız Hamdi Serpil Tüzün, futbolcuları üçe ayırır. Kaleciler, golcüler ve diğerleri. Golcü bir oyuncuyu yedek bırakmanın mantığı ne? Kaldı ki Cenk kanatlarda da oynayabiliyor. İlla Gomez oynayacaksa, nerede oynatılırsa oynatılsın Cenk onu yalnız bırakmaz. Beşiktaş ataklarında, rakip ceza sahasında en az iki adamınız olur. Kartal kazanmak için iyi oynamak zorunda. Sistem ısrarı ve bu defansla kötü oynadığında kazanması çok zor.

Alkışlar Akhisar’a

Akhisar övgüleri hak ediyor. Haddini bilerek, rakibe saygı göstererek bu kadar akıllı oynanır. Sahanın hiçbir yerinde rakipten eksik kalmadılar. Oyuncuların hiçbiri takımın üstüne çıkma derdinde değil. Sami’nin yeteneği, Douglao’nun defansif başarısı ve Güray’ın top kullanma becerisi takıma çok şey kazandırıyor. Merter defansının en büyük yardımcısı. Bir de öne oynasa milli takımın banko oyuncusu olacak. Ama Merter’i yan ve geri pastan bir türlü vazgeçiremedik. Değiş biraz Merter, geliş biraz. Sağlam defans yapan, iyi kontraya çıkan, sahanın her yerinde mücadele veren ve yıldız futbolcusu olmayan kazandı...

YORUM YAZ