MENÜ

Süper güç Nani

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sahada ambulans var. Nani Nani Nani... Çalım yemek istemeyenler yolunu açıyor. Açmayanların da cezası kırmızı kart. Driplingleriyle başladığı atağı gol vuruşuyla sonlandırması harikaydı. Başladığı atağı bitirebilmek, en büyük forvet becerisidir. Yaratıcılık, yetenek ve takip ister. Nani sahip olduğu bu becerileri gösterdiğinde Fenerbahçe’nin sonuca gitmesi çok kolay.

Bu performansta Gökhan Gönül’ün de katkısı var. Bindirme zamanlaması o kadar doğru ki, Nani kendini hiç yalnız hissetmiyor. Çalım atmayı kolaylaştıran en önemli unsur pas verecek bir arkadaşının olmasıdır. Pas verme ihtimali rakibin zihnini meşgul ettiğinden istediğiniz çalımı atabilirsiniz. Gökhan hep pas açısında olduğundan Nani’nin işi çok kolaylaşıyor.

Fırtına’yı özledik!

Özer nerede koşuyor! İstatistiklere göre ilk yarıda takımının en çok koşan oyuncusu. Ama topun olduğu yerde değil. Topsuz oyunda bu kadar başarılı olmak faydasız. Özer artık Trabzon’da ona gösterilen sevginin karşılığını vermeli. Cavanda dışında iyi performans göremedik. Bordo-Mavi’siz bir Süper Lig’in keyfi yok. Toparlan artık Trabzonspor. Fırtına’yı özledik...

Orta üçlüde oynamak Diego’yu daha özgür kılıyor. Yeterince pas aldığından oyundaki etkisi daha yüksek. Markajdan da kurtulmasını sağlayan bu mevki, performansını ikiye katladı. Son vuruşlarda dikkatli olduğunda performansı daha da artacak. Mehmet Topal kendini nasıl şarj ediyor, bilinmez. Bir futbolcu hiç yorulmaz mı? Oyundan düşmez mi? Rakibe kızmaz, arkadaşına sinirlenmez mi? Metanet örneğisin. Bravo Mehmet.

Bu kadro kıskandırır

Fenerbahçe’nin kadro derinliği etkisini göstermeye başladı. Çünkü oyuna girenler katkı sağlıyor. Bu maçtaki hamleler, Fernandao, Markoviç ve Volkan Şen. Bu üçlü ilk on birde başlasa kim ne der. Çoğu taraftar buna şükreder. İlk on birin forvetide Van Persie, Alper ve Nani. Bu kadro zenginliği arap şeyhlerini bile kıskandırır...

YORUM YAZ