MENÜ

Quaresma'yı seyretmek ayrı bir zevk

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kartal yuvasını sevdi. Çünkü trübünlerde 41.903 Kartal daha var. Titretiyorlar. Ortalığı inletiyorlar. Bu stat Beşiktaş’a çok yakıştı. Artık ev sahibi olmanın avantajı en az ezeli rakipler kadar yaşanacak. Siyah-Beyazlılar yeni yuvasından hep daha yükseğe uçacak. Atakta her türlü keyfi yaşayan ama defansta bir türlü aradığını bulamayan Beşiktaş’ta bu maçta Marcelo’nun yanında Tosiç var. Alexis’i yedek bırakan kendi istikrarsızlığı. Tosiç’in daha iyi olması değil. Oğuzhan’ın geri oynamasının trübünleri bu kadar rahatsız sebebi de bu güvensizlik.

Bu sorunu çözerse şampiyon

Taraftar geri pastan nefret eder oldu. Çokta haklılar. Beşiktaş’ın gollerinde beceri, defansında ise beceriksizlik mevcut. Bu nasıl bir tezattır. Bu sorun çözülürse Beşiktaş şampiyonluk yolunda sıkıntı yaşamaz. Şenol Güneş’in, Ricardo Quaresma’yı oyundan almasının sebebi alkışlatmak. Fakat taraftar onu çıkarken alkışlamayı mı yoksa sahada seyretmeyi mi tercih eder? Tartışılır. Öyle formdaki Portekizli... Seyrine doyulmuyor.

Topu bir kontrol edişi var. Pas değil taş atsan, Quaresma’nın bileğinde un ufak olur. Çalımları başka güzel. Rakibin neresinden isterse orasından geçiyor.

Alkışlar Kayseri’ye...

Quaresma, Beşiktaş’a sezonluk değil ömürlük yakışır. Sosa’nın asistleri, Gomez’in bitiriciliği ayrı birer katma değer. Bu forvetle alayına gider. Kayserispor’un genç kadrosu tecrübesizlik kurbanı. Oğulcan, Sinan ve Deniz geleceğin yıldızları olacaklar. Bu genç kadro ile Süper Lig’de mücadele etmek büyük cesaret. Teknik heyet ve yönetim alkışı hak ediyor. Diğer takımlarımıza da örnek olsun. Süper Lig genç yeteneklerle dolsun. Maç biter taraftar gitmez.Bu sevda hiç bitmez...

YORUM YAZ