MENÜ

Pes etmemek

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

‘Takımın kondisyonu yerlerde’ lafı tehlikelidir. Tekerrürü daha da tehlikelidir. Ülkemize yeni gelmiş teknik adamlara futbolumuz ve futbolcularımız hakkında kısa da olsa bir brifingvermekte fayda var. Bahane üretmeyi severiz. Şampiyonlar Ligi’ne veda edildi. Lig başlangıcı iyi değil. Artık icraat zamanı. Milli maç arası fizik kondisyonun toparlanması açısından faydalı olacak. Ancak toplardaki zaafiyetler, oyun kuruluşundaki yavaşlık, pozisyon üretmede bireysellikten kurtulmuş atak varyasyonları konusunda da takımıyla mesai yapması lazım. Tecrübesiyle bu problemleri aşacaktır.

Alper, tercih olmalı

Hasan Ali’nin içeri ve geriye oynadığı toplar bulunduğu kulvarın verimini düşürüyor. Öne verip bindirme yapmayı da düşünmeli. Topun takımında kalması tabii ki önemli. Ama yapacağı bindirmeler daha fazla katkı sağlayabilir. Ozan için bu gol çok önemli. Arkası gelecek. Bursa’da ve milli takımda yakaladığı gol ortalaması için sadece özgüven gerekiyor. Bu gol, gelecek olan gollerin müjdecisi olabilir. Ozan’da bu kabiliyet fazlasıyla mevcut. Üçlü orta sahada Alper’in oynatılması, mecburiyet değil oyuncu tercihi olmalı. Topla çok buluştuğunda performansı artıyor. Hareketli oyunu, topla çabukluğu orta sahaya dinamizm kattı.

Takımının eksik kaldığında gösterdiği çalışkanlık gözden kaçmamalı.

Kayseri stres yaşamaz

Kayserispor enteresan bir takım. Deniz ve Umut gibi yetenekli oyunculara sahipler. Nakoulma ve Welliton ülkemizde kabul gören oyuncular. Bir seri yakalamaları halinde geçen sezon yaşadıkları stresten uzak kalırlar. Basit gol yeme zaafiyetini çözmeleri şart.

Evinde kazanamamasına rağmen gösterdiği direnç ve skora koyduğu tepki Fenerbahçe’nin iyi taraflarıydı. Takım olma yolunda iyi bir başlangıç...

YORUM YAZ