MENÜ

Oğuz boyu

Abone Ol Google News

Biz tatil için Yunan adalarını tercih ediyoruz, Gekas’ta bizim ülkemizi. Samsun, Konya, Akhisar geziyor. Hem iş yapıyor hem tatil. Çok çalışmasına gerek yok. Nasıl olsa defanslarımızın bireysel hatası bol. Gekas’a da tek iş kalıyor. Gol.. Gol...

Haberin Devamı

Emre’nin yokluğunda İsmail Kartal’ın orta saha tercihi Alper. Alper’inde aklı Diego gibi hep ofansta olduğu için Mehmet’im Topal’ım aksıyor. Orta sahada iki dönüm yeri kapatacak. İmarda yok. Koca alan bomboş. Koş Mehmet’im koş. Akhisarspor bu boş alanı tepe tepe kullanıyor. İstediği yerden topa vuruyor, pozisyona giriyor. Allah’tan Gekas her pozisyonu gol yapmıyor. Yoksa fark daha da artacak.

Sow’a mesaj!

Fenerbahçe forvetinde Webo tercihinin sebebi top tutmak. Sow’da oruç tutacak. “Performansımı ramazan etkilemiş olabilir” demiş. Dinimiz hoşgörü dinidir Sow. Kaza edebilir, fakir doyurabilirsin. Değer üretmek en büyük ibadettir. Kuyt sıkıntının farkında. Kanattaki görevinin yanısıra içeride girip, hem orta sahasına hem de forvetine yardımcı olmak istedi. Ama fiziki yorgunluğu top kayıplarına sebep oldu. Kolay değil. Kim bilir kaç yıldır tatil yapmıyor. Milli takım zirvedir ama çok yorar.

Haberin Devamı

Akhisar’ın liderliğinde tabii ki Gekas’ın gollerinin etkisi büyük. Ancak Gekas yalnız değil. Bilal’in futbol zekası, Kenan’ın yıpratıcılığı, Bruno’nun çalışkanlığı, Güray’ın bindirmeleri Akhisarspor’u istediği kadar gol pozisyonuna sokuyor. Oğuz’da orta asya’dan geldiğinden beri her “kale”yi koruyor. Yeşil- Siyah’lıların liderliği hiçte tesadüf değil. Yönetimlerindeki istikrar değerli hocaları Hamza Hamzaoğlunu milli yaptı. Bakalım Mustafa Reşit hocamıza ne değer katacaklar.

İki testiden biri kırıldı. Fenerbahçe artık namağlup değil. Kaybettiğinden ders çıkarırsan sorun yok. Lig’in daha başı. Çatmayın kaşı.

YORUM YAZ