MENÜ

Mucize

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu 3 günlük milli takım arası, Beşiktaş’a ilaç gibi gelecek...

Sakatların iyileşme sürecine olan katkısının yanında irtifa kaybeden moral ve motivasyonun tekrar yükselmesi için son fırsat olacak. Takıma yapılacak olan eleştiride, sezonu başlangıcından itibaren, kısaca bir hatırlamakta fayda var. Kartal’ın keskin gözlerinin nasıl olup da göremediği defanstaki sıkıntının giderilmesi için alelacele yapılan devre arası takviyeler ne yazık ki derde deva olamadı.

Opare’nin sık sakatlanmasına rağmen her iki bekte de gösterdiği performans, yine de ümit verici. Sivok’un eksikliğinin bir türlü doldurulamaması sonucu denenen her seçenek soru işareti olarak kalmıştır. Pişmesi için alınan Pedro Franco, gördüğü kırmızı kartların etkisiyle nar gibi olmasına rağmen halen servise hazır değildir. Ne zaman hazır olacaktır? Beşiktaş’ın stoperi midir? Bu ağırlığıyla Avrupa Futbolu’nda bir yeri var mıdır?

Necip’e yeniden öğretilmeli

“Ayakta kal! Çift dalma! Arkadaşını yalnız bırakma!” tabelalarını futbol oynanan her yere diktiren Ersan kardeşimizin kararlılığı karşısında dünya futbolu çaresiz kalmıştır. “Necip sezona stoper olarak mı devam edecek” sorusuysa şu anda en ivedi cevabı beklemektedir. Zira maçın 90. dakikasında sağ taraftan bindirerek yetişemediği topun, ani bir kontratakta Moussa’nın yarı volesi olarak kendi ağlarıyla kucaklaşmasını uzaktan seyretmek bir stoper duruşu değildir. Necip’e stoper mevkisinin gerekleri yeniden öğretilmeli, ihtiyaç duyulursa Hz. Musa’nın asası hatırlatılmalıdır. Çünkü Beşiktaş’ın defansına bir mucize gerek..

YORUM YAZ